Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

File na ongeluk A58 Vlaketunnel

Toegevoegd: 15-11-2012, 09.26 uur
Door: Roland de Jong

KRUININGEN - Op de A58 heeft een verkeersongeval vanochtend geleid tot een file van enkele kilometers. Niemand raakte gewond.

Rond 06.45 uur kwamen nabij de Vlaketunnel een vrachtwagen en een personenauto in botsing. De voertuigen reden in de richting van Vlissingen. Het was op dat moment erg mistig, maar of dat de oorzaak is van de botsing is nog niet duidelijk.


Aanvankelijk werd uitgegaan van twee gewonden, maar uiteindelijk bleek niemand letsel opgelopen te hebben. Wel had iemand lastgekregen van een bloedneus. Vanwege het ongeluk werd één rijstrook enige tijd afgesloten voor het verkeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (15-11-2012 om 18:59)
2. En als die matrixborden aanstonden, dan mogen ze 'm wel feller gaan maken want mist kan behoorlijk dicht zijn, maar sommige bestuurders moeten ook wel uitkijken. We kunnen wel gaan zitten discussiëren, daar schieten we toch niks mee op.
Marco (15-11-2012 om 18:55)
Anoniem, ik wou dat ik een auto/rijbewijs had maar door een duizeling ziekte kan ik dat niet meer. Anders had ik veel beter gereden dan wat ik nu allemaal ziet, leest en hoor. Ik ben al zoéén dat voor veiligheid gaat, ik wacht tot elk auto en andere verkeer ver/weg is voor ik oversteek.
D. (15-11-2012 om 18:01)
De a58 is een drama. Dagelijks bumperklevers, hardrijders, mensen die een auto inhalen, maar hem wel voor een andere auto gooien met 40 km/u snelheidsverschil. Nog snel effe inhalen voor / over / langs een invoegstrook, zonder ruimte te maken voor invoegers. Auto's die zich er tussen wurmen, waar eigenlijk al te weinig afstand gehouden wordt. Dat deze weg niet dagelijks doden kent is verbazingwekkend. Maar ja, controleren daarop is arbeidsintensief en kan niet met een camera langs de kant.
Emil (15-11-2012 om 15:51)
Een ding snap ik niet de matrix borden stonden aan bestuurders zien de mist maar willen nog steeds de snelheid niet verminderen. Dus snelheid aanpassen en niet als een gek door blijven rijden en dan gaan klagen als er wat gebeurt
Wes (15-11-2012 om 12:28)
In deeze tijt houniemand afstand daar gebeure fil ongelukke door als iedereen slim is hou iedereen afstand dan maak u geen brokken
Anoniem (15-11-2012 om 11:33)
@Marco en Arie. Anders gaan jullie weer lekker verder met roepen zonder iets te weten. Jullie zijn blijkbaar beide niet uit jullie bed gekomen vanochtend want de matrixborden stonden netjes aan. Jammer joh. Weer niets te klagen. De maatschappij verzuurd. Bedank heren.
Cookie-instellingen beheren