Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
48 files van totaal 172 km

Ruim 35.000 euro geind bij controle

Toegevoegd: 15-11-2012, 18.45 uur
Door: Roland de Jong
HULST - De politie heeft vandaag in Hulst in totaal 1.333 voertuigen gecontroleerd. Er werden zestien boetes uitgedeeld. De Belastingdienst inde ruim 35.000 euro.


De controle vond plaats tussen 09.00 en 17.00 uur. De verkeerspolitie kreeg hulp van de Belastingdienst Zuid-West. Er werden 9 boetes uitgedeeld voor het niet dragen van de autogordel. Ook belde er iemand niet handsfree.

Twee voertuigen hadden te donkere ruiten en ook voerden twee weggebruikers geen of een onjuiste kentekenplaat bij een aanhangwagen. Twee maal werd geconstateerd dat iemands APK was verlopen. Een ander reed zonder rijbewijs. Verder kon iemand ook geen rijbewijs tonen.

De Belastingdienst constateerde dat er onjuist gebruik werd gemaakt van een groene garagekentekenplaat. Ook bleek een bestelauto met een zogenaamd grijs kenteken niet te voldoen aan de gestelde eisen. De eigenaren van de voertuigen zullen een naheffing van de motorrijtuigenbelasting ontvangen.

De Belastingdienst legde vier beslagen op. Er werd één voertuig in beslag genomen en afgesleept. Ter plaatse is een bedrag van 35.400 euro afgerekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerechtigheid (2) (17-11-2012 om 01:17)
@Ben Jansen Je hebt het over een "kleutelklas" ? Ik zal je helpen ... na leven = naleven, kleutelklas = kleuterklas, tuis = thuis, rgeltjes = regeltjes en or = er. Jij had na de "kleutelklas" misschien beter wat doorgeleerd. Dan had je misschien een slimmere opmerking kunnen plaatsen. Er is hier maar 1 woord op z'n plaats, en Anja schrijft dat al: GERECHTIGHEID !
Vlissingse (16-11-2012 om 22:44)
Snap niet waarom wij als nederlander wegenbelasting moeten betalen terwijl die polen etc hier mogen wonen, ons werk mogen afpakken en dan nog in auto`s mogen blijven rijden met hun eigen kenteken van hun land en dan heb ik het niet over een paar maanden maar over een paar jaar, dat is krom!!!!
Anja (16-11-2012 om 22:34)
GERECHTIGHEID!!!!! Moeten ze veel vaker doen!!!
Vlissinger (16-11-2012 om 21:38)
Zie het hoe je wilt, dit soort mensen verpesten de maatschappij, een ander vindt de "onkosten" te hoog, maar die zijn al betaald, belastinggeld. die agenten moeten betaald krijgen, of ze nou rond dwalen, of dit soort controles uitvoeren. meer dan normaal kost het dus niet. vaker doen!
Ben Jannsen (16-11-2012 om 17:40)
Er zijn weer van die bijdehante mensen hier die de regeltjes netjes na leven zulke mensen horen in een kleutelklas tuis dat is Nederland ook aan het worden met zoveel regeltjes dat de mensen de rgeltjes niet meer zien en or komen er nog veel meer bij !
@sef (16-11-2012 om 17:09)
Volgens mij snap je het niet helemaal, die 35000 euro had al betaald moeten zijn aan de staat. Aangezien er personen bestaan die zich te goed voelen om te betalen lossen ze het op deze manier op.
Cookie-instellingen beheren