Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
69 files van totaal 255 km

Arrestatie voor zware mishandeling

Toegevoegd: 16-11-2012, 10.52 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft iemand aangehouden in verband met een zware mishandeling eind oktober in een café aan het Bellamypark in Vlissingen.


Een 22-jarige man uit Oost-Souburg was in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 oktober aanwezig in het café. Hij moest daar opzij stappen voor een andere cafébezoeker. Hierna ging volgens de politie bij de man letterlijk het licht uit. De man liep twee gebroken kaken op. Volgens de politie zal dit letsel nooit meer helemaal herstellen.

Het slachtoffer was met vrienden op stap en verklaarde later in zijn aangifte dat hij vanuit het niets neergeslagen is. Na de bewuste nacht zijn door de politie diverse getuigen gehoord en ook zijn camerabeelden, die in de bewuste kroeg gemaakt worden, door de politie bekeken. Uit de verklaringen en de beelden is uiteindelijk een vermoedelijke dader naar voren gekomen.

Woensdag werd de man aangehouden. Dat gebeurde buiten heterdaad toen agenten hem zagen lopen op de Hogeweg. De officier van justitie heeft toestemming gegeven voor deze aanhouding. De verdachte, een 22-jarige Vlissinger, is voor zijn insluiting gefouilleerd en toen bleek hij nog in het bezit te zijn van een mes. Dat is in beslag genomen door de agenten.

De aangehouden verdachte wordt vandaag voor de rechter-commissaris geleid en die bepaalt dan of hij langer moet blijven zitten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bertus zegt vreemdelingen legioen (18-11-2012 om 17:19)
Bootcamp is voor softies, stuur ze maar naar het vreemdelingen legioen.
Sjaak (18-11-2012 om 15:13)
@bootcamp is die schandalige actie om zomaar iemand neer te slaan zonder dat hij zog kan verdedigen niet genoeg? Het is een laffe hond, ik ben blij dat het niet aan mij is om een passende straf te vinden voor deze laffe actie!
Sjaak (18-11-2012 om 15:13)
@bootcamp is die schandalige actie om zomaar iemand neer te slaan zonder dat hij zog kan verdedigen niet genoeg? Het is een laffe hond, ik ben blij dat het niet aan mij is om een passende straf te vinden voor deze laffe actie!
Jigsaw (17-11-2012 om 21:37)
Van mij mag deze klootzak de vrijheid krijgen,maar dan moet hij zich wel eerst door een paar "obstakels" heenwerken. Dat zal hem waarschijnlijk een aantal lichaams-delen kosten,maar ach,wie maalt daar nou om? Ik in ieder geval niet!!
Joepie (16-11-2012 om 17:48)
Hou het maar vast, zo word vlissingen weer veiliger
Jop (16-11-2012 om 16:21)
Helaas Bootcamp,hij mag lekker in vrijheid z`n proces afwachten.Ach ja,Nederland he...
Cookie-instellingen beheren