Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Jongens bekennen vernielingen

Toegevoegd: 16-11-2012, 19.10 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De twee jongens van 16 en 17 jaar oud die in de nacht van woensdag op donderdag in Middelburg werden aangehouden voor vernieling van een winkelruit hebben meer vernielingen bekend.


Het duo heeft in dezelde nacht meerdere winkelruiten vernield en ook zijn ze bij enkele winkels binnen geweest. Ook hebben zij bekend vernielingen te hebben gepleegd aan een rondvaartboot die aan de Loskade in Middelburg ligt.

De politie zoekt mensen die ook gedupeerd zijn door de twee.
 
Zie ook:
- Jongens vernielen ruit winkelpand (15-11-2012)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andre (17-11-2012 om 18:03)
Ik ja Ik heb ooit in mijn jeugd wel een kattekwaad uitgehaald,wie niet? Maar zomaar dingen vernielen zonder er iets beter van te worden en een hoop geld gaan kosten dat gaat veel te ver.Kosten verhalen,en niet van de overheid.Ook opvoedkundig gefaald.
Jan (17-11-2012 om 15:15)
Zelf laten betalen, het geld laten verdienen met afval opruimen, etc. Bovendien een uitgaansverbod gedurende de gehele winterperiode met elk uur een meldplicht.. De nacht is voor het ongedierte. Veel van die gasten kunnen blijkbaar alleen iets maken als er kapot, vies en vuil of lawaai voor staat.
Rick (17-11-2012 om 13:32)
Ik pleit ook voor invoering lijfstraffen.Of een goede therapeut: Badr Hari. Geef ze nog meer Ipods en andere rommel en vooral geen aandacht en regels!! Dan "voeden" ze zichzelf op met behulp van Internet! Door een oprisping van de "ouders" zijn ze op de wereld gezet, maar dan komt het pas.
Jeremy (17-11-2012 om 10:44)
Een sprankeltje hoop dat ze in ieder geval nog toegeven, nu ze gepakt zijn. wie weet gaat er nu een hersencel werken. en waar is die "marco" gebleven die dit duo nog probeerde de hand boven het hoofd te houden en het goed te praten als kwajongensstreek ? deze massale plunder en verniel tocht ?
M. Janssen (17-11-2012 om 10:03)
De Nederlandse straffen moeten zwaarder worden. Jongelui die zich geen raad weten met hun vrij tijd en dan 'maar' gaan vernielen, dienen letterlijk 'stok-/zweepslagen' te krijgen. De ouders van dit tuig dienen de kosten van de vernielingen te betalen, aangezien hun opvoeding waardeloos is geweest!
Cookie-instellingen beheren