Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
124 files van totaal 471 km

Zwaargewonde in zorgcentrum Goes

Toegevoegd: 17-11-2012, 17.24 uur - Update: 18-11-2012, 15.47 uur
De brandweer moest een deel van de deur en de klink verwijderen.
De brandweer moest een deel van de deur en de klink verwijderen.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong
GOES - In verzorgingstehuis Randhof in Goes is zaterdag aan het begin van de middag iemand zwaargewond geraakt.


In het complex aan de 's-Heer Elsdorpweg kwam rond 12.05 uur iemand ongelukkig ten val. De brandweer moest ter plekke komen omdat het slachtoffer vast zat. De traumahelikopter werd opgeroepen, maar kwam uiteindelijk niet ter plekke. De gewonde is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

Volgens de politie raakte een man gewond toen hij met zijn arm vast kwam te zitten tussen de deur en de deurklink. Hij liep een flinke vleeswond op. De brandweer moest een deel van de deur en de klink verwijderen om de man te bevrijden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lars (18-11-2012 om 16:31)
Waarom reageer je hierop als je niet weet wat er is gebeurd. Gissen heeft geen zin.
Arie reijnhout (18-11-2012 om 11:13)
Ik vraag me nu hard af,of het om een bewoner gaat of een personeelslid? want een bewoner hoort zich daar toch veilig te voelen! er is neem ik aan daar voldoende toezicht en begeleiding voor die bewoners! is het op die trap gebeurd die uitkomt in de centrale hal? voor het slachtoffer veel sterkte !
Cookie-instellingen beheren