Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Drie woninginbraken in Zeeland

Toegevoegd: 18-11-2012, 15.35 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie doet onderzoek naar woninginbraken in Nieuwerkerk, Oost-Souburg en Vlissingen.


De inbraak in Oost-Souburg werd tussen vrijdagochtend 07.30 uur en vrijdagmiddag 15.45 uur is gepleegd aan de Hunzestraat. Uit de woning zijn computerapparatuur, fotoapparatuur en een fiets weggenomen. Er is een deur opengebroken.

In Nieuwerkerk werd tussen vrijdagmiddag 17.00 uur en vrijdagavond 19.00 uur ingebroken in een woning aan de Esdoornstraat. Uit de woning zijn geld, waardepapieren en sieraden weggenomen. Er is een deur opengebroken.


Tussen zaterdagmiddag 16.00 uur en zondagochtend 10.30 uur is er ingebroken in een woning aan de Vredehoflaan in Vlissingen. Voor zover nu bekend is er een televisie weggenomen. Om binnen te komen is een raam geforceerd

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chan (19-11-2012 om 11:50)
Lekkere instelling, wat moet je anders? Ga gewoon werken , is het niet hier ga je ergens waar wel werk is. Dat geld ook voor al die lopen te mauwen dat ze werkloos zijn, er is werk zat als je maar wil en er wat voor over heb.
Zeeuws meidje (18-11-2012 om 20:17)
Wat moeten ze anders?? Excuse me, maar dat is de meeste belachelijke redenering die ik ooit heb gehoord. Zegt u dat ook als uw spullen zijn meegenomen?
Veer (18-11-2012 om 18:14)
Nou, mokerzuid, ik zou nog liever mijn lijf verkopen als van iemand jatten, Je blijft gewoon met je tengels van andermans spullen af. Het is helaas dagelijkse kost...waar moet het naartoe in de wereld.
Tonia (18-11-2012 om 17:59)
Ik word boos als ik zoiets lees. Die inbrekers eigenen zich iets toe wat niet van hen is. En wie weet hoe lang de slachtoffers voor hun spullen hebben moeten sparen. Wat ze anders moeten???? In ieder geval niet inbreken. En beter budgetteren.
De pijp (18-11-2012 om 17:30)
Ik denk dat een groot deel niet echt door in Nederland verzekerde personen gejat wordt hoor. Die zitten er natuurlijk ook bij, maar man man, wat een gajus zwerft er door Europa op het moment. Echt van die mensen die gewoon echt niets meer hebben of krijgen. Wie weet hadden ze hier eerst nog werk ?
Anneke (18-11-2012 om 17:22)
@Mokerzuid: Ben je nu helemaal....je doet alsof het gerechtvaardigd is om bij anderen in te breken en spullen weg te halen waar mensen zelf hard voor hebben moeten werken! weet je wel wat dat doet met mensen? Hun hele veiligheidsgevoel is weg (samen met soms heel waardevolle (emotionele) goederen!!
Cookie-instellingen beheren