Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 102 km

Gewelddadige poging beroving

Toegevoegd: 18-11-2012, 21.39 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een 15-jarige jongen heeft vrijdagavond de schrik van zijn leven gekregen toen hij door een onbekende werd mishandeld en er een poging werd gedaan om hem te beroven.


De jongen, afkomstig uit Terneuzen, fietste rond 21.30 uur over de Kamerlingh Onnesstraat toen hij door een hem onbekende jongen in zijn rug werd geschopt. De onbekende jongen maakte deel uit van een groep jongens die bij de oversteekplaats bij de kinderboerderij stond.

De 15-jarige jongen liet zijn fiets achter en rende weg. De onbekende jongen rende achter hem aan en riep dat hij zijn geld en telefoon moest afgeven. De 15-jarige gaf hier echter geen gehoor aan en bleef doorrennen. De onbekende staakte uiteindelijk zijn achtervolging.

Er is niemand opgepakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fred (19-11-2012 om 11:12)
Wat voor wereld leven we toch ....Zou de politie zich beter met bezig houden ipv het eindeloos controleren van werkenden met name de automobilist, maar ja.....dat is lonend.
Henk (19-11-2012 om 09:45)
Waar gaat het toch heen mensen.... Elke dag komen er gekkere verhalen voorbij! Er moet nodig wat meer waarden en normen komen ipv alles weg bezuinigen! Sterke met verwerken jongen!
Bertje (18-11-2012 om 22:21)
Misselijkmakend!
Bewoner0115 (18-11-2012 om 21:50)
Het is heel erg met de jeugd tegenwoordig in en om Ternneuzen. Zo kun je nog niet fatsoenlijk de straat over om je hond uit te laten, Ze schelden je verrot, en als je iets zegt gaan ze bedreigend doen, Word tijd dat er actie word ondernomen door gemeente en politie
Cookie-instellingen beheren