Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw beroofd op Jaagpad Middelburg

Toegevoegd: 19-11-2012, 11.38 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op het Vlissings Jaagpad in Middelburg is zondagavond laat een vrouw beroofd. Dat meldt de politie.


De 25-jarige vrouw fietste rond 22.15 uur richting Vlissingen over het Jaagpad toen een scooterrijder haar van achteren naderde. Eén van de twee mannen op de scooter greep ter hoogte van het Deltakantoor de tas van de vrouw waarna zij er vandoor gingen.

In de tas bevonden zich persoonlijke documenten en een geldbedrag.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brian (21-11-2012 om 09:04)
Ja en aan de over kant van het water staat de Politie druk te posten op het koopmansvoetpad en hebben het erg druk met bonnetjes uitschijven om dat je lamp of bel het niet doet ! erg goed bezig. terwijl aan de overkant dit probleem van brute berovingen bekend is. Maar ja daar doen ze niets aan !!!
Mr.Right (21-11-2012 om 01:40)
Heb net alle vorige reacties gelezen. De dame heeft alle recht om op dat tijdstip te fietsen op het jaagpad. Ook om 03.45, waar en waneer dan ook! Dat het door werkeloosheid etc. allemaal wat minder gaat snap ik ook. Niks is een reden om anderen te beroven! Wel geld om een scooter te kopen!!!
Mike (20-11-2012 om 17:30)
Henriette, Droom maar lekker verder. Ik weet waar ik over praat ben opgegroeit op de straat en weet hoe het is om te moeten vechten geacepteerd te worden wanneer je minder bedeelt ben in Nederland. Nederland is een zeepbel die elk moment kan klappen.
Sarah (20-11-2012 om 17:27)
Sterkte Dame! Alleen Snap ik Niet wat je doet rond die tijdstip op het jaagpad? je moet zelf wel inschatten dat je beter ergens kan fietsen of lopen of scooter waar het weg open is waar mensen lopen of iedergeval dat je gelijk weg kan gaan in plaats van jaagdpad het loopt alleen maar recht door !
Rob (20-11-2012 om 05:52)
Beschrijving van de daders???
Renata (19-11-2012 om 21:35)
@Walhalla: tuurlijk het komt door mensen als Henriette.....niet door de aso's...tssst, leef nou lekker verder in je walhalla.
Cookie-instellingen beheren