Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto weg na inbraak in oktober

Toegevoegd: 19-11-2012, 11.44 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In Terneuzen is dit weekeinde een auto gestolen. Bij een inbraak begin oktober dit jaar werden de reservesleutels van de auto meegenomen.


De diefstal van de auto werd volgens de politie in de nacht van zondag op maandag gepleegd in de Da Costastraat. De gestolen auto is een zwarte Suzuki Ignis met het kenteken 83-HR-GX.

Bij een inbraak begin oktober dit jaar in de woning van de gedupeerde zijn de reservesleutels van de auto weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adam (20-11-2012 om 16:28)
Beetje dom inderdaad, aan de andere kant horen mensen niet te stelen...das erg laag...hopelijk gaat de verzekering voor deze mensen niet moeilijk doen nu..dat zou wel erg zuur zijn na deze gebeurtenissen...een inbraak verwerken is niet zo simpel denk ik...gelukkig nooit meegemaakt maar lijkt me niks
JaJa (20-11-2012 om 15:23)
In de film plaatst de Hermandad dan na de aangifte in zo'n zgn. lokvoertuig n 'tracking device' waarna steler,heler & n hele bende wordt opgerold en ingerekend. Nu was men denk ik nét ziek thuis..
Kaatje (20-11-2012 om 11:17)
Het kan zijn dat het steken van een nieuw slot niet echt goedkoop was,en de verzekering dit niet dekt.Er was immers geen inbraakschade aan de auto Als je dan misschien krap bij kas zit is dat een grote uitgave.
Renata (19-11-2012 om 20:25)
@Japio: dat is het eerste wat ik dacht, is bijna lachwekkend.
Tim (19-11-2012 om 16:47)
Ik zou inderdaad ook gewoon helemaal niks doen hoor....andere sloten of zo!! tja heel sneu maar wat verwachte je dan waarvoor die sleutels gepikt zijn?? erg naïef hoor
Francoise (19-11-2012 om 12:38)
Ik had er meteen andere sloten op laten zetten! Beetje naief
Cookie-instellingen beheren