Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 157 km

Dronken automobilist negeert stopteken

Toegevoegd: 21-11-2012, 10.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
SINT JANSTEEN - Door de politie is dinsdagavond het rijbewijs ingevorderd van een 56-jarige automobilist uit de gemeente Hulst omdat hij dronken achter het stuur zat.


Omstreeks 21.15 uur zagen agenten een auto met lage snelheid, slingerend over de Brouwerijstraat rijden. Ook trapte hij regelmatig het rempedaal in zonder enige reden. Ze besloten de bestuurder hierop aan te spreken.

De bestuurder kreeg een stopteken maar had dit waarschijnlijk niet gelijk in de gaten, hij reed rustig verder en parkeerde op het Martje van Wardje. Tijdens het aanspreken rook de adem van de 56-jarige bestuurder naar alcohol en uit de blaastest bleek dat hij teveel alcohol had gedronken.

De man is meegenomen naar het politiebureau in Hulst voor de ademanalyse. Hieruit bleek dat hij 3,5 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd. Zijn rijbewijs moest hij ter plaatse inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Goesenaar (21-11-2012 om 12:50)
Oud en niet wijs.
Cookie-instellingen beheren