Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man mishandeld door vijftal

Toegevoegd: 23-11-2012, 11.23 uur
Door: Manfred Berrevoets
KLOOSTERZANDE - Een 24-jarige man uit de gemeente Hulst heeft afgelopen dinsdag enkele klappen gekregen van een vijftal mannen. 

De man liep die dag tussen 11.30 en 12.00 uur met zijn hond ter hoogte van de Karel Doormanstraat. Plotseling werd hij van achteren aangevallen door een vijftal mannen die hij niet kende. Ze pakten hem beet en begonnen te slaan.


Doordat de 24 jarige man zich fel verdedigde, kozen zijn aanvallers het hazenpad en gingen er vandoor. Omdat de man op klaarlichte dag werd aangevallen is het goed mogelijk dat iemand iets heeft gezien.

De politie zoekt dan ook getuigen. Mensen die iets gezien hebben kunnen bellen via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michael (25-11-2012 om 08:35)
Echt niet meer normaal. Er rijd nu in kloosterzande een grijze auto rond met pools kenteken en maakt foto,s van de huizen hier op het dorp. Dus mensen hou je spullen goed in de gaten.
Arjan (23-11-2012 om 18:03)
En wat gebeurd er met de aanvallers? Niks of ze krijgen een taakstraf. Dan komen ze er nog makkelijk vanaf. De wetgeving is wel zo raar in Nederland.
Arjan (23-11-2012 om 18:01)
Het lijkt wel of de mensen steeds gekker worden. Waarom in godsnaam vraag ik mij af. Ga je eigen familie of vriendenin elkaar slaan. Die man wist niet wat hem overkwam. Die hond van die man had een van die mensen eens goed moeten bijten.
Frankie van hoepen (23-11-2012 om 15:41)
Heb net gelezen over de man die op klaarlichte dag tijdens het uitlaten van zijn hond mishandeld is Het moet toch niet gekker worden,,is het soms mode om iemand in elkaar te slaan? Hij heeft zich goed verweerd,ik hoop dat hij een paar raken klappen uitgedeeld.Stelletje schorem, tuig van de richel
T (23-11-2012 om 12:50)
Laffe rotzakken zijn t. En waarom??? Zo n knul durft straks de straat niet meer op! En wat wordt er aan gedaan? Niks want de bajes willen ze sluiten.
Mechelaar (23-11-2012 om 12:26)
Ik blij dat mijn honden weten wanneer ze in actie moeten komen ,het is toch erg dat je door 5 man wordt afgetuigd ze durven het niet meer alleen de slappelingen stuur ze maar hier heen dan ziet ik ze graag te gemoed met of zonder hond ze mogen kiezen en nogmaals heeft niemand dit gezien ??
Cookie-instellingen beheren