Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 155 km

Insluiper bij bedrijf Oud Vossemeer

Toegevoegd: 23-11-2012, 16.46 uur
Door: Manfred Berrevoets
OUD-VOSSEMEER - Afgelopen woensdag om ongeveer 16.00 uur trof een medewerkster van een bedrijf aan de Raadhuisstraat in Oud-Vossemeer een vreemde man aan in één van de ruimtes van het bedrijf. De man maakte zich met een smoes uit de voeten. Een dag later ontdekte de medewerkster dat er geld was gestolen uit diezelfde kamer. 

De medewerkster van het bedrijf trof de onbekende man aan in een gedeelte van het bedrijf dat normaal gesproken niet toegankelijk is voor onbevoegden. Zij sprak de man aan en vroeg wat hij in deze ruimte deed. De man hield een praatje met de vrouw en wist haar te overtuigen van zijn goede bedoelingen. De man is op een gegeven moment ook weg gegaan. 


De volgende dag echter ontdekten medewerkers van het bedrijf dat er geld was gestolen uit de kamer waar de vorige dag die vreemde man was betrapt. De politie is gebeld en een agent uit de surveillancedienst is naar de Raadhuisstraat gegaan om daar het verhaal aan te horen. De medewerkers hebben het vermoeden dat die vreemde man het geld heeft gestolen afgelopen woensdag. Om dat vermoeden te kunnen bevestigen of ontkrachten moet de politie er achter zien te komen wie die vreemde man was. 

Het gaat om een man van ongeveer 1.70 meter lang, hij had een tenger postuur en een licht getint uiterlijk. Hij was tussen de 25 en 30 jaar oud en zag er verzorgd uit. Hij had donkere ogen en zwarte golvende haren die hij achterover gekamd droeg. Hij had een lichtgekleurd jack aan. Er is niet bekend of de man in het bezit was van een voertuig, of dat er misschien ook nog andere mensen bij hem waren.

Mensen die iets gezien hebben kunnen bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren