Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Winkeldief betrapt in supermarkt

Toegevoegd: 23-11-2012, 20.25 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Vrijdagmiddag rond 14.30 uur is een 43-jarige Middelburgse man aangehouden in een supermarkt aan de Reigersbergstraat in Middelburg. De man gaf bij zijn aanhouding al meteen aan de agenten aan dat hij goederen gestolen had. 


De man was boodschappen aan het doen in de supermarkt. Hij had goederen in zijn winkelkarretje geladen, maar ook spullen in een tas gestopt die hij bij zich had. Toen hij bij de kassa kwam werd hem nog expliciet gevraagd of hij wel alle boodschappen had afgerekend en de man gaf aan dat hij dat zeker gedaan had. Hierop werd de bedrijfsleider erbij gehaald die de man meenam naar zijn kantoor. Daar gaf de man uiteindelijk toe dat hij wel boodschappen had gestolen en de politie werd gebeld. 

Toen agenten ter plaatse kwamen om de man aan te houden en mee te nemen naar het politiebureau, gaf hij direct aan dat hij goederen ter waarde van ongeveer € 60,- had gestolen. Hij heeft op het bureau een verklaring afgelegd en hierna kon hij weer naar huis.

Omdat het de eerste keer was dat de man een winkeldiefstal pleegde kreeg hij een bekeuring.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Danny Souburg (24-11-2012 om 12:10)
Het is helemaal niet zeker dat hij zijn eerste winkeldiefstal pleegde. Het is de eerste keer dat hij gesnapt is. En daarom kreeg hij de bekeuring.
Frankie. (24-11-2012 om 11:46)
Jaarlijks word er voor miljoenen in winkels gestolen,ook kleding en parfum.Ik viind het wel okè dat hij een boeten krijg,maar wel een flinken boeten,dan doet hij het mischien niet meer? Ik moet ook mijn boodschappen betalen.In de stelling van de dag,vind u dat de rechters te lagen straffen geven.Ja
Vlissinger (24-11-2012 om 11:25)
Omdat het de eerst keer is alleen een bekeuring. Zeekker E 60,00 eur. Nou dan weet ik zeekker dat die het vakker gaat doen. Zulk mens moet een supermarkt verbod geef. Een gr uit vlissingen
Spakoman (24-11-2012 om 09:44)
Als we beter opletten tijdens het winkelen,hebben deze proletarischeshoppers minder kans. Immers de winkelketens gaan verliezen niet zelf betalen. E.E.A. wordt simpel verrekend op goederen die legaal de kassa passeren. Winkelen,hou het betaalbaar. Met vriendelijke groet.
Martijn BBT (24-11-2012 om 04:48)
Nou, als het zomakkelijk gaat, ga een bank overvallen.....als ik dan ook voor de eersten keer dat ik dat doe een bekeuring krijg en daarna mag gaan. Tja wat is het leven tog simpel. je staat 1 minuut te lang geparkeerd en je krijgt een bon en met diefstal kom je zo weg!
Francois (23-11-2012 om 22:43)
Omdat het de eerste keer betrof kreeg de man een bekeuring? In dit geval is dat hetzelfde als een proces - verbaal. Maar ook dit zal geregistreerd blijven de eerst komende 5 jaren. Je kunt dit niet vergelijken met een bonnetje voor rood licht. Rijden onder invloed kan ook met een bonnetje..
Cookie-instellingen beheren