Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
93 files van totaal 343 km

Bestelbus in brand Vlissingen

Toegevoegd: 25-11-2012, 12.54 uur
De autobrand aan de Rijsenburg in Vlissingen.
De autobrand aan de Rijsenburg in Vlissingen.
© Foto: Boaz Timmermans
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De brandweer heeft zaterdagavond een autobrand gelust in Vlissingen. Rond half twaalf werd de brand ontdekt aan de Rijsenburg.


Bewoners hoorden een harde klap en zagen vervolgens een bestelbus volledig in brand staan. De brandweer heeft de brand geblust.

Een auto die naast de bestelbus stond liep forse schade op. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MotoRob (26-11-2012 om 22:53)
Excuses dat iik zo fel van leer trok, maar wat ik bedoel te zeggen is dat ik tegenwoordig steeds meer mensen met een busje van de zaak kinderen naar school zie brengen, voor een verhuizing gebruiken, een wasmachine bij de winkel ophalen...... Terwijl een ander voor veel geld een busje moet huren.... Als ik op mijn werk vraag of ik daar een bedrijfwagen voor mag lenen zeggen ze dat ze daar problemen mee krijgen met de belastingdienst.
Leo (26-11-2012 om 17:48)
@MotoRob: Ik heb een bestelbus, ben particulier. Heb busje gekocht omdat ik druk ben met verbouwing en zo bouwmaterialen kan vervoeren ipv met aanhanger aan vw van vrouw. Maat werkt bij bedrijf en haalt/brengt collega's. Die bus staat na werk op zijn pad, wordt niet prive gebruikt. Nou jij weer..
Jedidja (25-11-2012 om 18:37)
...Misschien is ie dáárom wel in de brand gestoken, omdat een buurtgenoot het niet vond kloppen...? (Dit tegen Motorob) Onzin natuurlijk; de wagen is vast alleen gebruikt om mee thuis te komen, misschien iemand met een eigen bedrijf? Die moet toch ergens zjin bus kwijt...
Gerald (25-11-2012 om 17:21)
Daarbij mag je met een bedrijfsauto 500 km vrij rijden, en voor hetzelfde geldt betaald die man (of vrouw) wel netjes bijtelling.. Of het is zijn eigen bedrijf!! Kortom je gaat het nu hebben over belastingsdienstzooi, terwijl iemands auto is afgebrand... Hoe zielig kan je wezen!!
Gerald (25-11-2012 om 17:20)
Dat vind ik een rare reactie voor zoiets vervelends. Het is waarschijnlijk weer zo'n rotstreek, want het is laatste tijd weer elke keer raak
Poesjes (25-11-2012 om 17:01)
@MotoRob Er zijn ook mensen die zo een bus van hun zelf hebben en geen bedrijf. Er staat bestelbus en geen bedrijfswagen. Dus eerst lezen en nadenken en dan pas reactie.
Cookie-instellingen beheren