Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
44 files van totaal 142 km

Diverse alcoholcontroles op Walcheren

Toegevoegd: 25-11-2012, 16.39 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In de avond en nacht van zaterdag op zondag, tussen 20.30 en 04.30 uur, heeft de politie op diverse locaties op Walcheren alcoholcontroles gehouden in het kader van het Alcohol Meetnet Zeeland. 


Er werden circa 300 bestuurders door middel van een blaastest gecontroleerd. Drie daarvan hadden teveel gedronken en kregen een rijverbod. Eén bestuurder reed na de blaastest weg en voorkwam daarmee dat hij een rijverbod kreeg. Hiernaar volgt verder onderzoek en ten gevolge van deze handeling zal het rijbewijs worden ingevorderd.

Tijdens deze controle werd ook nog een bestuurder bekeurd voor het niet dragen van de autogordel en een fietser werd bekeurd voor het fietsen zonder licht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leomon (26-11-2012 om 11:44)
H van m: niks beters te doen? Ze hebben weer een paar alcoholisten van de weg gehaald dus lijkt me dat ze goed bezig zijn. Maar ja geld is weer belangrijker dan veiligheid voor sommige.
RM (26-11-2012 om 09:02)
Beste H van M, Elke alcoholbestuurder op de weg is er 1 te veel. En als er drugstesten waren die juridisch gezien goedgekeurd zijn, zouden die dan niet ingezet worden?? En als je vragen hebt of kritisch wil zijn, kan je die beter aan justitie richten dan hier losse flodders te schieten.
H van M (25-11-2012 om 17:48)
Heeft de politie werkelijk niets beters te doen dan dit ?? Deze boete's zijn een schijntje van wat zo'n nachtelijke operatie allemaal wel niet heeft gekost !! Waarom worden er geen drugs-testen afgenomen ?? Schat dat er zo'n 3000 duizend mensen per dag alleen al in walcheren stoned rondrijden !!!
Cookie-instellingen beheren