Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Mishandeling na bijna-aanrijding

Toegevoegd: 25-11-2012, 19.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - De politie zoekt getuigen van een bijna-aanrijding die zaterdag rond 12.30 uur plaats vond op de kruising van de Haringvlietstraat met de Wielingenstraat in Zierikzee. 


Een 53-jarige vrouw liep daar over het trottoir toen een 53-jarige man met zijn auto het trottoir op reed. De vrouw kon wegspringen en daardoor een aanrijding voorkomen, de auto raakte nog net de hak van haar laars.  

Als gevolg van deze bijna-aanrijding ontstond even later in de Grevelingenstraat een handgemeen tussen de man van 53 en een 44-jarige man. Deze 44-jarige sloeg met een honkbalknuppel op het dak van de auto van de 53-jarige en sloeg hem daarna tegen zijn been en op zijn oor. Daarna stapte hij in zijn auto en reed weg.  

Bij de huisartsenpost bleek dat de 53-jarige een gebarsten botje in zijn oor had opgelopen. Alle betrokkenen zijn afkomstig uit Zierikzee en de gebeurtenissen liggen in de relationele sfeer. De politie vraag getuigen zich te melden via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik zie wat jij niet ziet (26-11-2012 om 17:08)
Ik lees 1 keer poging tot doodslag en 1 keer zware mishandeling door die 55 jarige, en 1 keer materiaal vernieling door een ander, wat trouwens duidelijk was uitgelokt . en wie is de schuldige ? ik wed dat dit niet eens tot een taakstraf leid met de slappe arm van justitia
Michael (26-11-2012 om 07:36)
"De 53 jarige man sloeg de 44 jarige man tegen zijn oor. In het ziekenhuis bleek de 53 jarige man een gebarsten botje in zijn oor te hebben" Erg verwarrend allemaal. Moesten maar eens overwegen om het allemaal goed te maken met elkaar.
Dr.acula (26-11-2012 om 07:32)
Mensen,zit elkaar toch niet zo uit te lokken om een reactie te krijgen,en later van "ik wist niet dat ik zooooo probleem veroorzaakte" te zeggen.waardoor er weer een stille tocht word georganiseerd en er mensen in meelopen die zelf ook veroorzakers zijn van dit soort gebeurtenissen.denk zelf na !!!
Marco (26-11-2012 om 01:37)
Tsjaaa,... Die automobilist moet niet janken. Als je probeert iemand aan te rijden, en er springt dan iemand anders voor DIE VROUW notabene in de bres, dan moet je je wonden likken ! Succes !
Cookie-instellingen beheren