Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt door na ongeval

Toegevoegd: 26-11-2012, 14.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
KATS - Maandagochtend rond 07.00 uur is er op de Katseveerweg in Kats een bromfietser aangereden. De bestuurder van de personen auto die hem aanreed heeft de plaats van het ongeval verlaten zonder zijn identiteit bekend te maken. 

De bromfietser, een 26-jarige man uit Heinkenszand, kwam uit de richting van Goes en reed richting Kats toen een auto hem in tegengestelde richting naderde en enkele meters voor hem plotseling groot licht voerde waarna de auto hem raakte en hij ten val kwam. De man raakte gewond aan zijn knie. Zijn kleding, helm en bromfiets zijn beschadigd. 


De automobilist is na de aanrijding doorgereden in een donkerkleurige auto. De auto is vermoedelijk donkerblauw. De auto reed richting sluizen en sloeg daarna linksaf richting Goes op een weg parallel aan de Deltaweg. 

De politie is op zoek naar de bestuurder van deze auto en verzoekt getuigen zich te melden op het politiebureau in Goes of door te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anja (26-11-2012 om 20:58)
Vroeg of laat komen ze er toch achter Ik zou ziedend zijn als mijn man. kind of wie dan ook zou doorrijden en zich niet zou melden. Als je een beetje vent bent geef je jezelf aan. Hoe zou je het zelf vinden als jouw zoiets overkwam??????
Daisy (26-11-2012 om 18:33)
Wordt de nieuwe trend, geloof ik..
X (26-11-2012 om 18:02)
Zeg dader zou je je niet melden? Ze komen er vrijwel altijd achter. En misschien is het minder schandalig t.o.v je bekenden dat je, je alsnog meld! Wel zo fijn voor diegene met het letsel niet?
Ikke (26-11-2012 om 15:34)
Wees een grote vent,en meld je bij de politie.
Cookie-instellingen beheren