Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Koperen kabel gestolen Goes

Toegevoegd: 26-11-2012, 19.21 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Vanaf een bouwterrein aan de Troelstralaan in Goes is tussen zaterdag 12.00 en maandag 07.00 uur koperen kabel gestolen.


De kabel, met een lengte van 40 meter, lag ingegraven naast het pad tussen de Troelstralaan en de Kuijperlaan.

Vanwege de diefstal van de kabel is het bouwterrein het gehele weekend niet verlicht geweest.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wat een onzin (28-11-2012 om 00:54)
@K .. hoeveel belastingverhoging heb jij er voor over om alle bouwterreinen, maar ook bliksemafleidingen aan gebouwen te bewaken ? Er al eens over nagedacht hoeveel agenten je daar v oor nodig hebt ?
K (27-11-2012 om 18:14)
Wanneer stoppen dit soort berichten? de koperprijs is hoog op het moment, iedereen weet dat er op bouwterreinen koper te halen valt maar de politie beveiligd dit soort bouwterreinen niet het lijkt wel of het motto van politie is: genezen is beter dan voorkomen. bewaak dit soort tereinen snachts
Cookie-instellingen beheren