Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Handgemeen tussen fietsers Vlissingen

Toegevoegd: 26-11-2012, 19.48 uur - Update: 27-11-2012, 13.58 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen zijn donderdag twee fietsers op ekaar gebotst. Dat resulteerde in een handgemeen, zo heeft de politie vandaag pas bekend gemaakt.


De fietsers botsten rond 13.30 uur op elkaar op het Nollepad. Een 66-jarige Middelburgse man werd toen hij een bocht wilde nemen ingehaald door een andere fietser die tegelijkertijd dezelfde bocht nam. Volgens de politie is het niet duidelijk of dit een wielrenner of een mountainbiker was.

De wielen van beide fietsen raakten elkaar waardoor de 66-jarige ten val kwam. Hij bezeerde zich hierbij aan zijn stuitje, waarvoor hij later nog een arts heeft bezocht. Tussen de twee fietsers ontstond daarna een klein handgemeen.

De wielrenner/mountainbiker gaf een naam op en reed verder. Tot nu toe kon deze man nog niet achterhaald worden. De politie is naar hem op zoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Realist (3-12-2012 om 22:53)
Gelukkig gunnen mensen elkaar nog wat..... waar gaat het naartoe?
Vlissingse (30-11-2012 om 10:24)
@John, U snapt toch ook wel dat als de ene (gemanierde) fietser op de paden mag, de andere (ongemanierde) het ook mag? Nogmaals, het zijn WANDELPADEN, dat betekent dat ze bestemd zijn voor VOETGANGERS! Niks misgunnen of onbegrip; Daar horen geen fietsers, mountainbikers of wielrenners, simpel.
John (29-11-2012 om 18:32)
@ Vlissingse: U heeft gelijk vwb de wandelpaden. Dat respecteren wij als mtb'ers ook (uitzonderingen daargelaten). Het kan niet zo zijn dat de wandelaars moeten buigen voor mijn hobby. Maar als we met zn allen wat begrip voor elkaar tonen, moet er toch gezamenlijk gerecreƫerd kunnen worden, zonder elkaar het licht in de ogen te misgunnen. Ik kan me nl niet voorstellen dat U alleen maar boze bikers tegenkomt..... @ (andere) John: punaises is niet de oplossing; onschuldigen zijn dan ook de dupe.
Vlissingse (29-11-2012 om 15:45)
Beste Meneer Jeffrey, Ten eerste mogen honden los lopen op de WANDELPADEN in het Nollebos, er staan namelijk van die stalen paaltjes die dat aangeven en ten tweede, het blijven nog steeds WANDELPADEN waar je als mountainbiker helemaal geen frisse neus hoeft te halen. Doe dat dan maar als wandelaar!
Mountainbiker (29-11-2012 om 10:15)
Daar zit wat in John, op mijn mountainbike zit toevallig zo een lichtgewicht fietsbel als op een racefiets. maar veel mensen schrikken zich een hoedje als ik nog maar een zacht belletje geef als ik langzaam er voorbij wil. ze denken vast "daar komt weer zo een racefietser"... het is niet normaal.
Bertje (29-11-2012 om 09:32)
@ wout, ik denk dat wielrenners al lang dat imago zelf hebben veroverd. afgeven op normale fietsers is natuurlijk beneden alle pijl en zal de gedragingen van wielrenners nooit kunnen goedpraten
Cookie-instellingen beheren