Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 215 km

Meisjes gewond na duw van fiets

Toegevoegd: 27-11-2012, 13.50 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER HENDRIKSKINDEREN - Twee meisjes zijn vrijdag gewond geraakt toen ze van hun fiets werden geduwd door een passerende jongen.


Het voorval vond plaats op de Ploegweg in 's-Heer Hendrikskinderen. De twee meisjes kwamen fietsend een grote groep scholieren tegen ter hoogte van de volkstuintjes. Eén jongen uit de groep kwam op de meisjes af gefietst en gaf één van hen een elleboogstoot waardoor beide meisjes ten val kwamen doordat zij tegen elkaar aanvielen.

Eén van de meisjes, 11 jaar oud, raakte zodanig gewond aan haar voet dat zij geopereerd moet worden. De groep reed door nadat de meisjes waren gevallen en sommigen lachten hen uit. De politie is op zoek naar de jongen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (29-11-2012 om 18:58)
Tsjonge zeg kzou dr niet achter moeten rije met mn auto dan zou die klootzak wel wat meer hebben als n gebroken voet. het is misschien niet netjes om te zeggen maar kword hier zooo kwaad om!
Voor die "groep" (29-11-2012 om 09:48)
Voor die groep zou ik willen schrijven dat jullie nog geen actie ondernamen en dus als bange angsthazen overkomen. jullie durven gewoon niets en daarom zijn jullie volgende keer aan de beurt. hopelijk helpt dan ook niemand jullie want dat verdienen jullie niet. wat een schlemielen zijn jullie !
Edj (28-11-2012 om 21:00)
T Is sowieso al bezopen om op t fietspad naast elkaar te blijven rijden bij tegemoetkomend verkeer. Je ziet niet anders tegenwoordig, ook op de rijbaan. Naast elkaar is toegestaan - max 2 - mits niet hinderlijk. Afgezien van de stomp: dikke bult! Nog mazzel, door rood met auto kost 180 pegels,
X (28-11-2012 om 17:35)
Weet je wat het vaak ook is bij zulke 'leidinggevende' nonos? Ze bepalen straks waar ons belasting geld naar toe gaat. Eigenlijk moeten we weer eens flink de straat aanvegen. Net als in egypte.
X (28-11-2012 om 17:26)
Kunnen jullie je klasgenoot gewoon niet even aangeven inderdaad? Toch niet zo moeilijk? Zijn we bang? Is dit nu de toekomst? Allemaal ratjes eten en ..... daar draait het om bij jullie.
Tjitra (28-11-2012 om 17:04)
Een reactie op die van Bds om 16.09, vaak komen de scholieren elkaar elke dag tegen en zijn ze bang voor zulke jongens, ik krijg ook vaak te horen dat er jongens tegen mijn kleindochter haar wielen fietsen daarom zou het wel goed zijn dat er ook weleens politie fietst in burgerkleding
Cookie-instellingen beheren