Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
112 files van totaal 410 km

'Man verkrachtte vrouw 100 keer'

Toegevoegd: 29-11-2012, 20.22 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen een 27-jarige Vlissinger is donderdag op de zitting van de rechtbank in Middelburg een gevangenisstraf van dertig maanden waarvan zes voorwaardelijk geëist. Daarnaast wil officier van justitie M. Paapen dat-ie in therapie gaat en zijn slachtoffer - zijn inmiddels ex-vrouw -een schadevergoeding van 6302 euro betaalt.


De man wordt ervan verdacht dat hij in de periode augustus 2008 tot en met eind maart 2010 zijn toenmalige echtgenote zeker honderd keer zou hebben verkracht. Regelmatig gebeurde dat terwijl ze sliep. De Vlissinger wilde vooral veel seks en zijn echtgenote dacht daar beduidend anders over. En dus, zo had ze verklaard, liet ze hem zijn gang maar gaan. "Dan was alles tenminste achter de rug." Er kwam een eind aan hun relatie nadat zij hem had betrapt toen hij weer eens butaangas had gesnoven.

"Ik was seksverslaafd, ik kende mijn grenzen niet en ben daar wel eens overheen gegaan", vertelde hij de leden van de rechtbank. Veel meer wilde hij tijdens de behandeling van de zaak overigens niet kwijt.

Uitspraak 13 december.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sanne (8-2-2013 om 23:01)
Het lijkt me verstandig om niet te oordelen en de mensen gewoon veel sterkte te wensen, want niemand behalve hun weet immers echt hoe het gegaan is, niet oordelen voordat je in iemand anders zijn schoenen hebt gestaan. Veel sterkte!
Dr.acula (2-12-2012 om 16:38)
Naar mijn weten is de wet op zware misdrijven,waaronder verkrachting valt, per 1 dec. 2012 verandert ,en dat die een minimale straf eist van 36 maanden voor dit soort zaken.als het 100 % bewezen is .als ik het mis heb zeg ik sorry,maar de wens is de vader van de gedachte.
Bertus (2-12-2012 om 10:13)
Natuurlijk, honderd keer je gang mogen gaan en dan ineens heet het verkrachting.
Familie (1-12-2012 om 20:28)
Toevallig ben ik familie van de desbetreffende vrouw. dus ik weet dat dit alles 100% waar is. Jullie hebben geen idee wat degene mentaal en fysiek heeft meegemaakt en nog elke dag vecht zij zich door het leven door alles wat er bebeurt is. wij zien iedere keer weer hoe moeilijk het voor haar is...
Beetje vreemd (1-12-2012 om 17:56)
Beetje vreemd verhaal. Meer kan ik er niet van zeggen.
Dorpsmeisje (1-12-2012 om 15:31)
Verkrachting is echt het ergste wat je kan gebeuren en helaas spreek ik uit ervaring. Ik ben een misbruik slachtoffer, en werd op mijn 14e ook nog eens verkracht. Ik liet hem toen uiteindelijk ook zijn gang maar gaan, omdat ik echt te bang was Ik wist wat er komen ging en was echt verlamd van angst
Cookie-instellingen beheren