Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Vlissinger stomdronken op straat

Toegevoegd: 01-12-2012, 14.12 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft zaterdagmorgen in Vlissingen een 22-jarige man uit die plaats meegenomen naar het bureau. De man was stomdronken.


De Vlissinger werd rond 04.45 uur door de politie in beschonken toestand aangetroffen op de Hercules Segherslaan. Politieagenten hebben de man, die amper nog op zijn benen kon staan, in de auto gezet en in een politiecel in Torentijd zijn roes uit laten slapen.

Hij ontving een bekeuring voor openbare dronkenschap.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (10-12-2012 om 15:56)
Belachelijk, auto rijden als je dronken ben begrijp ik dat je bekeuring krijgt, maar als je in de kroeg of ergens ben geweest en je moet naar huis lopen (dronken) moet dat toch kunnen je ken moeilijk op straat slapen?
Cookie-instellingen beheren