Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
57 files van totaal 225 km

Jongen (15) geschept door auto

Toegevoegd: 03-12-2012, 17.21 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Maandagmorgen rond 09.45 uur is een 15-jarige fietser aangereden door een auto op de rotonde Middelburgsestraat / Lekstraat / Torenweg in Oost Souburg. 

De automobilist die de 15-jarige fietsende jongen schepte is weggereden zonder zijn identiteit bekend te maken. Hij reed in een zwarte Opel, vermoedelijk een Vectra welke schade moet hebben opgelopen aan de motorkap. De jongen heeft een dokter moeten bezoeken. 


De politie vraagt getuigen zich te melden op het politiebureau in Vlisssingen of te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pluto (6-12-2012 om 23:34)
K ben een vriend van de jongen die is aangereden en mensen moeten niet te snel oordelen het was slecht weer had inderdaad ze capuchon op en daar is geen fietspad voor de mensen die het beter weten en na een ongeluk kan gewoon niet!!! straffennn!!!
Liset (5-12-2012 om 15:59)
Er word hier ook helemaal niet gezegd dat de bestuurder fout zit maar hij had gewoon niet moeten door rijden . Het was rot weer hij had zijn capuchon op en zag die auto niet. Zijn reactie is ook voortaan geen capuchon meer op. Wie fout zit op dat moment doet er niet toe
Liset (4-12-2012 om 20:25)
Frans 1 dit speelt hier dus niet mee. Hij was gewoon alleen en wou oversteken en zag de auto niet .
Souburger (4-12-2012 om 18:25)
Ten eerste doorijden kan gewoon niet. Maar als het zo is wat zijn nichtje Lisette schetst; dat hij overstak van Abeele naar de Middelburgsestraat heeft hij als fietser geen voorrang. Maar ja dan zijn opeens de fietsers de zwakke verkeersdeelnemers en ben je als automobilist altijd fout.
Hoi (4-12-2012 om 17:21)
Hoe gaat het nu met de jongen? Beterschap gewenst hoor. Lijkt me vervelend als er op internet zo over je kind geoordeeld wordt door mensen die er niet bij waren. Sterkte. Is de automobilist al gevonden?
Frans1 (4-12-2012 om 11:38)
Doorrijden is zeker schandalig . Het gedrag van jonge fietsers is dat eveneens.Politie.kom eens kijken als de scholen uit zijn.De hele straat wordt in beslag genomen en oh wee als je een opmerking maakt en als zo eentje tegen je wagen op botst ben je zelf ook nog de klos.Zwakke weggebruikers???!!!
Cookie-instellingen beheren