Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
102 files van totaal 366 km

Poging overval snackbar Souburg

Toegevoegd: 07-12-2012, 23.12 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Vrijdagavond rond 21.00 uur hebben twee mannen een geprobeerd een overval te plegen op een snackbar aan het Oranjeplein in Oost-Souburg. Er waren op dat moment twee personeelsleden aan het schoonmaken. 


Bij de mislukte overval is geen geld buitgemaakt. Het is ook niet duidelijk waarom de twee mannen onverrichte zake zijn vertrokken. De politie heeft na de overval gezocht naar de daders die gevlucht waren op een witte scooter in de richting van de Lekstraat. 

Eén man droeg een donker donsjack met een witte baan over borst en armen. Eén van de mannen droeg een helm, de andere niet. Eén van de mannen had een rugzak bij zich.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mister t (8-12-2012 om 19:08)
Wat gebeurd er hier toch allemaal en waar gaat dit heen? ik begin me echt zorgen te maken om vlissingen( souburg). maar bezuinig ondertussen torentijd maar weg, want de helft van de zaken wordt niet opgelost, en de mensen die het moeten doen worden wegbezuinigd
Simon (8-12-2012 om 09:21)
Het lijstje met juweliers is op, laten we nu de snackbars maar eens gaan overvallen. On..ge..lo..fe..lijk zeg. TUIG! Hoop dat ze ooit de werkkampen in siberie invoeren!
Cookie-instellingen beheren