Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw met stokken geslagen

Toegevoegd: 16-12-2012, 11.32 uur - Update: 16-12-2012, 15.43 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In het centrum van Terneuzen is zaterdag een vrouw door drie jongens belaagd. Dat meldt de politie.


Volgens de politie werd de 62-jarige vrouw uit Terneuzen rond 15.00 uur op de Nieuwediepstraat door de drie aangevallen en werd zij met stokken geslagen. De aanleiding voor de mishandeling is nog niet bekend. De vrouw raakte door de mishandeling licht gewond. Ze moest zich onder doktersbehandeling stellen.


De politie heeft nog dezelfde middag rond 16.30 uur een 13-jarige jongen uit Terneuzen aangehouden. De politie is nog op zoek naar de andere daders. De vrouw heeft aangifte gedaan van mishandeling.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bobo (17-12-2012 om 10:50)
Al de reacties zijn goed ,maar er lopen op dat moment geen mensen in de straat voor eens een poot uit te steken, hier moet je tussen pringen en niet laf weg lopen,of keek je net even anders na,dat is het nieuwe gezegde in Nederland.
Kees (17-12-2012 om 10:44)
@ Sjaak, volgens mij moet je de reactie van Ano nog eens goed lezen, hij refereerd dat de politie niets doet en daarom dit slachtoffer eigen rechter speelt!!! Het is dus een algemeen verwijt naar de politie en niet naar dit incident. OT: was deze vrouw wel brandschoon?
De spier bundel uit hulst (17-12-2012 om 09:08)
Anno geef je eigen aan bij de politie en die vrouw nog niet tegen die snot apen opgewassen ik pak ze gelijk hun stokken gelijk af en pak ze bij hun lurven om ze naar de politie te brengen JEUGDBENDE
Vincent (17-12-2012 om 08:52)
@Sjaak Wat ben jij een pannenkoek zeg! Ano wil er mee zeggen dat de daders tegenwoordig eerder als de slachtoffers gezien worden. Dus neem een inbreker (dader) die wordt in elkaar geslagen door de huiseigenaar(slachtoffer) dan trekt toch de werkelijke dader nog aan het langste eind. Wisselwerking?
Leentje (16-12-2012 om 22:19)
Maandje of twee in heropvoedinsinstelling met echt ouderwets stenge regels helpt misschien. Dat slachtoffer mag terugslaan zonder berecht te worden zou ook een fijne wetswijziging zijn. Dader = 13 jaar, komop die moet van oom agent gewoon een flink pak slaag krijgen. Sterkte voor het slachtoffer!
Kevin (16-12-2012 om 21:16)
Op de reactie van moeilijk jeugd welke dan het zijn snotneuzen van 13 en als iedereen met een rugzak dit deed zou er geen eind aankomen. Ik ben er voor al je iemand een weduwnaar kunt maken, een kind wees kunt maken, iemand in een rolstoel probeert te slaan, dan ook als volwassen berechten
Cookie-instellingen beheren