Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zware schade bij botsing Oosterland

Toegevoegd: 16-12-2012, 15.41 uur
Door: Roland de Jong
OOSTERLAND - Bij een aanrijding op de N59 bij Oosterland is zaterdagmiddag forse schade ontstaan. Niemand raakte gewond.
 
Een 42-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de Molenweg en wilde rond 14.00 uur de N59 oversteken ter hoogte van de verkeerslichten. Daar kwam hij in botsing met de auto van een 73-jarige man uit Halsteren. Deze laatste reed over de N59 richting Bruinisse en had groen licht.


Bij de aanrijding die volgde raakte niemand gewond. Wel raakten beide voertuigen zwaar beschadigd en moesten worden afgesleept door een takelbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (18-12-2012 om 10:26)
Helaas is het al jaren zo dat de provincie de wegen alleen maar onveiliger maakt. Op papier zal het allemaal leuk er uit zien tijdens de ontwikkelingsfase, maar eenmaal gerealiseerd regent het vaak ongelukken. Waar is deze provincie in godsnaam mee bezig vraag ik me al heel lang af!!
J (18-12-2012 om 10:18)
Plaats stoplichten, en men denkt, het is veilig, nou, dit is alvast 1 van de vele ongelukken die ongetwijfeld nog gaan komen, zeker in de zomermaanden, afgezien van de enorme files en ergernis die daarop volgen. Beetje ruime rotonde was beter geweest, maar was natuurlijk te duur, is Zeeland maar!
Vrachtwagenchauffeur (17-12-2012 om 19:45)
Zag het aankomen. Op 19-11 een mail gestuurd naar rijkswaterstaat en 29-11 bericht terug dat ze de hun aannemer vragen om mijn klacht verder te onderzoeken.Zal volgens hun enige tijd in beslag nemen. Zal nog wel een tijd duren eer ze want aan gaan doen ,nog geen gewonden of erger gevallen !!
Bertus kan tenminste rijden (17-12-2012 om 14:54)
Alsof niemand nog in de gaten had dat al die stoplichten in die gemeente gewoon klote staan afgesteld, vooral die met de flitscamera's. maar dat is zeker toeval. ja ja..
The Symbol (17-12-2012 om 12:16)
De wegbeheerder aansprakelijk stellen zou een goede zet zijn. Vanaf het moment dat deze verkeerslichten in werking zijn gesteld staan deze te krap afgesteld. Voor meer bewijs; informeer eens bij de buschauffeurs van Connexxion die daar regelmatig langsrijden. Die kunnen het vast beamen.
Kees (17-12-2012 om 10:44)
Helemaal mee eens edwin ik rij daar meerdere keren per dag kom je uit de polder dan heeft de n59 heel snel groen maar kom je van n59 en wil je afslaan naar oosterland staat het stoplicht vaak onnodig lang op rood. Gevaarlijke situatie zeker straks in de zomer!
Cookie-instellingen beheren