Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Kinderen gewond na dronken rit

Toegevoegd: 17-12-2012, 12.15 uur
Door: Roland de Jong
HULST - Bij een aanrijding op de Hulsterweg in Hulst zijn zondag rond 22.00 uur drie personen gewond geraakt bij een ongeluk. De automobilist bleek onder invloed. Hij bleek bovendien eerder die avond ook al een ongeluk te hebben gehad.


De 36-jarige automobilist uit de gemeente Hulst reed over de Hulsterweg, gaande in de richting van Terhole. Door nog onbekende oorzaak raakte hij ter hoogte van de kruising Randweg - Oude Zeildijk van de weg en belandde in een sloot.

Een getuige, die achter het voertuig reed, zag dat de inzittenden zelf uit de auto konden komen en belde de hulpdiensten. De 36-jarige automobilist bleef ongedeerd. Zijn inzittenden (een 25-jarige vrouw, een 7-jarige jongen en een 3-jarig meisje allen uit de gemeente Hulst) zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

Uit onderzoek bleek al snel dat de 36-jarige man eerder die avond op de Gentsevaart in Kapellebrug een aanrijding met een andere personenauto had gehad. Bij deze aanrijding raakte niemand gewond. De schade werd onderling geregeld.

Uit ademanalyse bleek dat de automobilist ongeveer 2 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (30-12-2012 om 17:57)
Zouden die zelde personen ook al in de auto hebben gezeten bij die eerste aanrijding?? toen hadden ze eieren voor hun geld kunnen kiezen om eruit te stappen!!!
Bertus (30-12-2012 om 15:39)
Daar moet jeugdzorg gelijk een zaak van maken, want wie bezopen zijn kinderen in de auto meeneemd is het ouderschap niet waardig. bescherm de kinderen, en evt onschuldige verkeersgebruikers toch eens tegen dit soort junks !
Remco (30-12-2012 om 12:43)
Linda (21-12-2012 om 15:00 uur) als hij jou aangereden heeft met maar 2 bier op , ga jij zeggen .. moet kunnen 2 bier..? Onzin..
Linda (21-12-2012 om 15:00)
Beste bedweters verwijt niet iets of iemand als je er niets vanaf weet, We weten allemaal hoe de media reageert, altijd overdreven. Meschien heeft deze man maar twee pilsjes op en dat is niet goed te praten maar dan ben je in werkelijkheid niet zat, denk na voor je iemand zwart maakt.
Pascalle (18-12-2012 om 19:55)
Ik keur alcohol in het verkeer absoluut niet goed, onder geen enkele voorwaarde maar sommige mensen reageren wel erg overdreven. Zijn brave hendrik en hebben zelf nog nooit zoiets gedaan. Degenen die dit beweren zijn de grootste leugenaars. Punt! Man is beboet en rijbewijs kwijt.
Pascalle (18-12-2012 om 19:53)
Iedereen roept hier maar wat, zonder de feiten te kennen. Van wie zijn die kinderen? Ik maak dat uit de tekst niet op. Ze mogen allen van geluk spreken dat het met een sisser is afgelopen.
Cookie-instellingen beheren