Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Diverse alcoholcontroles in Zeeland

Toegevoegd: 23-12-2012, 13.23 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie heeft dit weekend op diverse plaatsen bestuurders gecontroleerd op het rijden onder invloed. Bij de controles werden ruim 500 blaastesten afgenomen, 14 bestuurders hadden te veel gedronken. 

In de nacht van vrijdag op zaterdag is tussen 20.00 uur en 05.00 uur gecontroleerd in Tholen en in de omgeving van Halsteren. In Tholen (stad) werd er door 171 bestuurders geblazen. Vier bestuurders bleken te veel te hebben gedronken, waaronder 2 beginnende bestuurders. Op de grote kruising nabij Lepelstraat werd er door 62 bestuurders een blaastest afgelegd. Drie bestuurders bleken ook hier, volgens het selectie apparaat te veel te hebben gedronken. 


In de nacht van zaterdag op zondag is tussen 20.00 uur en 05.00 een alcoholcontrole gehouden in Sas van Gent, Axel en de kern Terneuzen. Tijdens deze controle hebben circa 300 bestuurders een ademtest ondergaan. In totaal werden 7 bestuurders betrapt op te veel alcohol.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (24-12-2012 om 00:11)
14 Bestuurders in 1 nacht, veel!
Cookie-instellingen beheren