Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

AT houdt weggelopen veroordeelde aan

Toegevoegd: 28-12-2012, 23.46 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een arrestatieteam van de politie heeft donderdagavond in Rotterdam een een weggelopen veroordeelde aangehouden. De man liep in januari weg uit een half open inrichting in Middelburg.


De man, een 27-jarige Rotterdammer, zat een straf van vijf jaar uit voor poging tot doodslag op een vrouw in Rotterdam in 2008. De straf was opgelegd door het Hof.

Uit onderzoek bleek dat de man zich donderdag in Rotterdam bevond. Het arrestatieteam heeft hem aangehouden in de Slaghekstraat in die plaats. Hij moet nog 664 dagen zitten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (29-12-2012 om 19:04)
Zooo.. en nu al gevonden wat hebben we toch een geweldig team he. in 11 maanden eventjes een weglopertje opsporen. misschien het kinderslot verwijderen voortaan en 24 ur per dag wegzetten. welke halve gare geeft een moordenaar nou een half open inrichting slaat toch nergens op
Cookie-instellingen beheren