Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Eerste brandjes jaarwisseling

Toegevoegd: 31-12-2012, 11.24 uur - Update: 31-12-2012, 11.30 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De Zeeuwse brandweer heeft inmiddels de eerste brandjes rondom de jaarwisseling geblust.


Het eerste brandje van de maandag woedde even voor 10.00 uur bij de Kraaierstraat in Krabbendijke. Een half uur later ontstond in Nieuw- en Sint Joosland  een vlam in de pan. Ook hiervoor werd de brandweer ingezet.

Later woedden nog buitenbrandjes op de De Burcht in Yerseke, de Kennedylaan in Clinge, de Karolingenbaan in Oost-Souburg en de Blumstraat in Aagtekerke. Bij de laatste drie incidenten ging het om een melding van een containerbrand.

De afgelopen dagen kreeg de brandweer overigens ook al enkele keren te maken met buitenbrandjes, met name in coniferenhagen.

Op de hoogte blijven van alle brandweerinzetten tijdens de jaarwisseling? Bezoek onze website P2000Zeeland.nl. Bij grote incidenten kunt u uiteraard ook de berichtgeving op deze website en ons officiële Twitter-account volgen.

Heeft u foto's van brandweerinzetten? 
Stuur ze naar ons op!


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren