Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw aangereden tijdens oversteken

Toegevoegd: 01-01-2013, 17.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Een 78-jarige vrouw uit Terneuzen is maandagavond gewond geraakt nadat ze was aangereden door een personenauto. 


De vrouw stak rond 18.30 uur de zebra over op de Serlippensstraat op het moment dat een 19-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen naderde. Deze remde maar gleed door het natte wegdek door en kon een aanrijding met de vrouw niet voorkomen.

De vrouw kwam ten val en liep een pijnlijke schouder op. Ze is voor onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleek dat haar schouder uit de kom was. Deze is gezet waarna ze het ziekenhuis weer kon verlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pam (9-1-2013 om 21:00)
Laat het een les zijn voor iedere bestuurder .....
Anoniem (4-1-2013 om 14:04)
@Sjee Nee hoor,geen familie ook niet de bestuurder. Ik heb er een hekel dat mensen maar gelijk suggesties doen over het gebeuren zonder er zelf bij te zijn.Helemaal eens met de reactie van "zomaar" er staat overigens wel dat het op een zebra was maar verder niets over snelheid etc. Sterke aan beide
Zomaar (3-1-2013 om 12:56)
@P Staat niet in dat het op een zebra pad was, wie zegt dat deze persoon harder dan 50 reed en er staat niks in over sms-en. Ik citeerd "kon een aanrijding met de vrouw niet voorkomen" allemaal aannames die nergens op gebaseerd zijn dus. Sterkte aan de vrouw en de (vast geschrokken) bestuurder
Sjee (2-1-2013 om 22:40)
@anoniem, ben jij soms de autobestuurder van het ongeluk? Of familie/vriend van? Lekker een gepikeerde reactie! Zijn er genoeg die het denken hoor..! Jong of oud, sommige rijden gewoon alsof ze hun rijbewijs bij een pak boter hebben gehad. ^_^
Sj (2-1-2013 om 18:37)
Heb altijd zo'n verdomde hekel aan mensen die hier zonder dat ze van de situatie of het gebeuren afweten lopen te oordelen. Ga een leven zoeken ofzo ipv vuurtjes opstoken.
Anoniem (2-1-2013 om 12:54)
@P Wat een gore reactie, u was erbij? Vast niet hè, hou dan ook je mond.
Cookie-instellingen beheren