Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 23 km

Koperdieven op heterdaad betrapt

Toegevoegd: 05-01-2013, 14.23 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn twee Litouwers van 23- en 37 jaar op heterdaad betrapt bij de diefstal van koper.


Omstreeks 01.45 uur was melding gedaan dat er werd ingebroken bij een bedrijf aan de Ambachtsstraat in Terneuzen. Agenten gingen direct ter plaatse alsmede een medewerker van het bedrijf die het hek naar het terrein opende.

Op het bedrijfsterrein zagen ze twee personen lopen die wegvluchtten. Eén van hen kon direct worden aangehouden. De tweede persoon wilde ontkomen door over een hek te klimmen. Helaas voor hem stond daar een agent die hem in de kraag vatte. De dief verzette zich hevig bij zijn arrestatie en moest worden gepepperd. 

Uit onderzoek op het terrein bleek dat het tweetal vier zakken met ongeveer 100 kilo koperdraad had klaargezet om mee te nemen. De dieven zijn na hun aanhouding overgebracht naar Torentijd en ingesloten in een politiecel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harry (15-1-2013 om 12:32)
"Maar mensen toch, doe eens niet zo wreed. Waarschijnijk is die arme jongen van slag door de pepperspray en kan hij veel geld verdienen door die agent aan te klagen, die mogen immer niets." Dit hoor je dagelijks en de criminelen lachen maar. Het wordt hier luilekkerland voor die aso's.Ja toch.
K (7-1-2013 om 11:16)
Wanneer worden de grenzen gesloten voor dit soort tuig dat hier alleen maar komt om te stelen, europa is alleen maar goed voor landen waar het minder gaat als bij ons, kijk naar griekenland ze zuigen ons leeg, dan de bulgaren litouwen polen die hier stelen wat los en vast zit, ik ben klaar met euro
Kroepoek (6-1-2013 om 19:09)
Per 01-01-2013 is er bij elke metaalhandelaar verplicht op je ID te tonen maarja dit soort tuig neemt dat natuurlijk lekker mee naast het oostblok
Richard (6-1-2013 om 12:59)
Maximale straf 3 maanden voorwaardelijk, als ze niet eerder gepakt zijn......
Renata (5-1-2013 om 22:24)
Politici?? Toch op de verkeerde partijen gestemd mensen.
Kees (5-1-2013 om 18:34)
En de politici doen lekker niets!!
Cookie-instellingen beheren