Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 24 km

Vrouw gestompt in Vlissingen

Toegevoegd: 07-01-2013, 19.25 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Maandagochtend is een vrouw gestompt toen zij bij het stoplicht op het fietspad in de Koudekerkseweg in Vlissingen stond.


De vrouw, 52 jaar en afkomstig uit Vlissingen, ging richting centrum en stond tussen 09.00 uur 09.10 uur te wachten met haar fiets bij het stoplicht toen een man haar een stomp op haar schouder gaf. Daarna pakte hij haar bril en gooide deze weg.

De man reed op een oude fiets en was gekleed in en donkere jas met capuchon. Hij droeg de capuchon over zijn hoofd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Max H. (8-1-2013 om 18:15)
Capuchon ? wat moet ik me nu voorstellen dan ? een racistische aanslag ? een sexistische ? of een verkeers argument ? in de relationele sfeer ? en maakt het uit als we er nooit achter komen omdat bepaalde dingen niet gezegd mogen worden in dit vrije landje ? of is dat het juist wat onrust kweekt ?
René (8-1-2013 om 15:12)
Zo'n daad zien, zou mijn hele bestaan goedmaken. Ik zou me uitleven tot ik moe was, uitrusten ,dan weer verder gaan tot ik moe was. Wat een laffe grafbak. Het spijt me voor die mevrouw dat er zulke laml*llen zijn ! Hoop dat die gast, zijn verjaardag NIET overleefd, zijn we er binnen een jaar van af.
Bart (8-1-2013 om 09:28)
Als ik het zou zien....................... dan zou er nu waarschijnlijk over mij hier iets staan!! Man slaat man in elkaar!!!!!!!!!!!! Maar idd.... je weet niet wat er hiervoor heeft opgedaan!!!! Dat weten we niet!!!
Zeeuwse (8-1-2013 om 07:35)
Dus loes zoals ik jou begrijp is dit gedrag normaal? dan weet ik niet wat voor gedrag jij heb maar waarschijnlijk net zo als de DADER
Niels (8-1-2013 om 00:28)
Dit is ongetwijfelf weer een persoon met een antisociale persoonlijkheidsstoornis. Die kunnen niet zonder leedvermaak en mishandelendieren, ambulancepersoneel, politie en brandweer lieden. Het wordt tijd dat men eens wat meer aandacht voor deze stoornis komt. Dat mensen weten wat de symptomen zijn.
Loes (7-1-2013 om 22:38)
Nou die persoon doet dat toch niet zomaar? is er een scheldpartij voorraf geweest, heeft die vrouw een grote mond opgezet, dat heeft ze bij dr aangifte niet gezegd,maar zou zomaar kunnen zijn zo.ik weet dat oudere vrouwen ook een grote waffel kunnen hebben.
Cookie-instellingen beheren