Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 145 km

Auto en tractor botsen in Middelburg

Toegevoegd: 11-01-2013, 23.58 uur
De auto liep grote schade op. Niemand raakte gewond.
De auto liep grote schade op. Niemand raakte gewond.
© Foto: Rolf de Feijter
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg zijn vrijdagavond een personenauto en een tractor met elkaar in botsing gekomen.


De aanrijding vond rond 21.40 uur plaats op de Oude Vlissingseweg tussen Middelburg en Groot-Abeele. De brandweer werd opgeroepen omdat er rook uit de auto kwam. Van brand bleek echter geen sprake te zijn. Vermoedelijk kwam er stoom vrij.

De auto liep grote schade op. Niemand raakte gewond.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
QuasiMoto (15-1-2013 om 10:41)
@Bezoeker. Ik gelukkig wel!
Mar (13-1-2013 om 19:21)
Als je soms ziet hier in de dorpen en op de weg!ze scheuren als idioten en geregeld rijden er snotneuzen met een tractor van 14 15 jaar die nog geen geldig rijbewijs hebben en ik klets niet uit mijn nek want bij ons op het dorp rijd ook wel eens zo,n domme boer op de tractor van pa en is maar 15
Nogmaarnpoging (13-1-2013 om 18:45)
Tot slot: nee ik kom niet uit de stad maar van t water alwaar t wel ns misgaat wegens foutief geïnterpreteerde verlichting. Constateerde enkel dat tegenover n tractor deze kans nog vele malen groter is. Mè tis goedò, rie mè lekker zo duh..
Nogmaarnpoging (13-1-2013 om 18:32)
@wie t aangaat: ok, zat fout met mn schepje, welgemeende excuses, maar dat doet niets af aan de strekking.
Bezoeker (13-1-2013 om 18:30)
Quasimoto! je kan beter niet reageren want je mag niet zomaar je zwaailamp gebruiken, daar krijg je een bekeuring voor in nederland!!! we wonen gelukkig niet in frankrijk
Nogmaarnpoging (13-1-2013 om 18:24)
@freddy: als u goed leest begrijpt u dat ik niet oordeel over schuld. Ik greep deze gelegenheid aan om n lans te breken voor minder misleidende verlichting op landbouwvoertuigen. Geen slecht woord over de agrariër, integendeel. Maar wie 's nachts door de polder rijdt weet wat ik bedoel.
Cookie-instellingen beheren