Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 33 km

Arrestatie na vondst wietkwekerij

Toegevoegd: 13-01-2013, 13.11 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - In een pand aan de Handelsweg is vrijdag een hennepkwekerij ontdekt. In totaal werden er 258 planten aangetroffen.

De kwekerij werd rond half elf ontdekt. Op de eerste verdieping van het pand trof men een inwerkingzijnde kwekerij aan. Het betrof een kweekruimte met daarin 210 planten en 2 kweektenten met daarin een tent met 16 planten en een kweektent met 32 planten. Een totale opbrengst dus van 258 planten.


Tijdens de ruiming reed er een auto voorbij die er vervolgens met hoge snelheid vandoor ging. Enige tijd later werd dit voertuig gezien op de A58 ter hoogte van Rilland. De bestuurder, een 32-jarige man uit Bergen op Zoom, kreeg een stopteken en is aangehouden. Of hij in verband staat met de kwekerij is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren