Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
48 files van totaal 146 km

Vals geld aangeboden in Goes

Toegevoegd: 13-01-2013, 13.14 uur
Door: Roland de Jong
GOES -  In de nacht van zaterdag op zondag werd in diverse horecagelegenheden in het centrum van Goes vals geld aangeboden. Meerdere mensen zijn opgepakt.


Er werd gepoogd om te betalen met valse biljetten van vijf en twintig euro. Drie personen werden betrapt door het horecapersoneel en vervolgens door de politie aangehouden.

Het gaat om een 19-jarige inwoner van de gemeente Reimerswaal die een vals biljet van vijf euro aanbood en een 18-jarige man en een 23-jarige vrouw, beiden uit Goes, die allebei, afzonderlijk van elkaar, een vals biljet van twintig euro aanboden.

De vrouw verklaarde dat ze eerder op de avond het biljet teruggekregen had na een betaling in een andere horecagelegenheid. De politie is bezig met het horen van de aangehouden personen en heeft de zaak nog in onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edwin wacht nog.... (14-1-2013 om 12:07)
Wat is 1 europa toch mooi, zeker als andere "deelnemers" hun eigen bankbiljetten zomaar drukken. dan komt het zeker wel helemaal goed met die oer sterke EU valuta waar wij allemaal voor kozen omdat we dan het zoet na het zuur zouden krijgen. TOCH ?! kosten in 2013, nu al 185 miljard, alstublieft
Cookie-instellingen beheren