Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbrekers op pad in weekeinde

Toegevoegd: 13-01-2013, 13.17 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Tussen vrijdag en zondag werden in Zeeland verschillende woninginbraken gepleegd.


Vrijdag rond 19.30 uur werd ingebroken bij een woning aan de Grevelingenstraat in Terneuzen. De daders werden door de thuiskomende bewoners overlopen. Zij hebben de inbrekers nog achtervolgd, maar niet meer kunnen inhalen. De daders hadden het slot van een van de deuren vernield en de woning doorzocht. De bewoners missen sieraden en enkele honderden euro's.

Vrijdagavond werd een woning aan de Groenevelt in Sluis door inbrekers bezocht. Er werd een ruit geforceerd om de woning binnen te kunnen komen. Voor zover bekend werden er diverse horloges met onbekende waarde weggenomen.

In Vlissingen werd vrijdag tussen 15.30 en 23.00 uur een woning aan de Bizetlaan het doelwit van inbrekers. Er werd een raam geforceerd waarna de woning werd betreden en doorzocht. Er werden o.a. enkele verrekijkers, een camera, sieraden en computerapparatuur gestolen.

Zaterdag tussen 13.30 en 20.00 uur werd aan de Troelstraweg in Vlissingen een woning door inbrekers bezocht. Het is onbekend hoe men de woning is binnengekomen. De bewoners missen een scheerapparaat, meer dan duizend euro en sieraden met onbekende waarde.

Ook een woning aan de Moggestraat in Zierikzee werd zaterdag het doelwit van inbrekers. Hier werd tussen 15.30 en 23.30 uur een deur geforceerd en de woning werd doorzocht. De daders gingen er vandoor met een jas, flessen alcoholische drank, frisdrank, sieraden en enkele honderden euro's.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (13-1-2013 om 19:12)
Kijk de eerste tekenen van de nationale politie zijn zichtbaar! Meer criminaliteit en minder politie op straat...
Jan P (13-1-2013 om 19:03)
Zelfs met flessen frisdrank schorem, dan maar een flesje cola met wat toevoegingen in de koelkast zetten..
P (13-1-2013 om 15:45)
En alweer raak in Terneuzen. Jammer dat wij geen wapens in huis mogen hebben. Dan had ik hem recht door zijn donder geschoten. Straffen kennen ze in NL toch niet. Maar wel je spillen terug!
Johanna (13-1-2013 om 14:14)
Vreselijk dat er zoveel ingebroken wordt. Wel vreemd dat er op al die adressen zoveel contant geld te stelen was!!!!!
Cookie-instellingen beheren