Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 41 km

Bejaarden bestolen via babbeltruc

Toegevoegd: 14-01-2013, 11.59 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Zeeland en West-Brabant is een man actief die middels een babbeltruc de portemonnee van bejaarden probeert te stelen.


Volgens de politie belt de man bij bejaarden aan en vraagt hij naar hun zorgpas. De man maakt vervolgens gebruik van de gelegenheid om de portemonnee van de bejaarden te stelen.

Afgelopen week was hij actief in de Anthony Fokkerstraat in Goes waar hij kans zag geld uit een portemonnee te stelen.Ook in Steenbergen en Sint Willebrord zag de man kans door middel van deze babbeltruc portemonnees te stelen.

De man is rond de 60 jaar oud en heeft een snor. Hij spreekt Nederlands, is gekleed in donkere kleding en draagt een pet. Hij heeft een zwarte map bij zich. De man doet zich voor als een medewerker van een zorgverzekering.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alfons (14-1-2013 om 17:18)
Tjonge tjonge, 60 jaar en dan zoiets doen. Zielige man. Ik hoop dat hij later ook zo bedondert wordt als straf. Alles laten terug betalen als hij gepakt wordt.
Brutus (14-1-2013 om 13:09)
Laat hem dat maar eens bij deze 65plusser proberen,trap hem de vernieling in de klootzak.
Cookie-instellingen beheren