Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kind door ijs gezakt Arnemuiden

Toegevoegd: 14-01-2013, 17.47 uur
Het kind is door een ambulanceteam onderzocht. Het kind is door een ambulanceteam onderzocht. Het kind is door een ambulanceteam onderzocht.
Het kind is door een ambulanceteam onderzocht.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - De hulpdiensten zijn maandagmiddag uitgerukt voor een melding van een persoon die door het ijs was gezakt. 
 
Het incident speelde zich af bij de straat Hengst in Arnemuiden. Rojnd 16.15 uur kreeg de politie de melding binnen dat er een kind door het ijs was gezakt. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit. Ook werden ambulances en een traumahelikopter opgeroepen.


Al snel bleek dat het slachtoffer al uit het water was en bij een woning naar binnen was gebracht. De hulpdiensten hoefden dan ook niet veel meer te doen. Een ambulanceteam heeft het slachtoffer onderzocht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (17-1-2013 om 15:22)
@ijsvogel Moeten dumpen omdat beide ouders fulltime MOETEN werken om het hoofd boven water te kunnen houden met al die lasten verhoging van de laatste jaren bedoel je...
Echte bertus (16-1-2013 om 10:26)
@ "bertus" dus u beweerd hier dat lam om hulp bellen als een kind dat niet weet wat te doen en daarom om zijn mammie jankt in plaats van zelf actie ondernemen iets positiefs is ? bah, neem een voorbeeld aan die kinderen die wel een poot uitstaken, als het aan u lag was het te laat, treuzelaar !
IJsvogel (16-1-2013 om 09:28)
Ouders moeten zelf hun kroost in de gaten houden. Maar ja wat wil je. Als ze tegenwoordig een kind krijgen dumpen ze het na drie maanden op kinderdagverblijven en zo om er maar weer van af te zijn! Ze hebben weinig binding, gezag en overzicht bij hun eigen kinderen.
Janbol (15-1-2013 om 22:07)
De brandweer heeft weer een mooie show gegeven. Waarom drie brandweerwagens en een OVD. We hebben hier een prima brandweer deze jongens kunnen het prima zelf. Je hebt geen 30 man nodig om iemand uit het water te halen. Hulde voor de twee stoere jongens die hebben de mooiste show geven.
William (15-1-2013 om 20:42)
Toen ik nog een jaar of 10 was zakte ik regelmatig door het ijs, maar toen kwam er geen aan brandweer auto's en ambulances aan racen hor! Dit grapje kost minimaal 10000 euro! En mensen die nu roepen liever 10 keer te vaak dan 1 keer te laat zitten morgen weer te huilen dat de zorgkosten zo hoog zijn
Bertus (15-1-2013 om 19:55)
Gelukkig snel hulp! Misschien moet het risico van op natuurijs wat meer ter sprake komen. 1 zwaluw maakt nog geen zomer, 2 dagen vorst nog geen ijsbaan! Wat is geld als een leven gered wordt. Lijkt me dat de negatievelingen nooit 112 zullen bellen, want dat kost teveel!
Cookie-instellingen beheren