Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vier hennepkwekerijen op Tholen

Toegevoegd: 16-01-2013, 15.43 uur - Update: 16-01-2013, 15.45 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - De politie heeft vandaag vier hennepkwekerijen opgerold in de gemeente Tholen. Dat is zojuist bekend gemaakt.


Volgens de politie zijn er in totaal ongeveer 900 hennepplanten in beslag genomen. Er werd één persoon aangehouden. Als eerste werd vanmorgen in een woning aan de Hoogstraat in Tholen een kwekerij van 105, nagenoeg oogstrijpe, planten ontmanteld. In het pand was niemand aanwezig.

In Sint Philipsland werden vanmorgen twee kwekerijen ontmanteld. In een woning aan de Achterstraat werd een kwekerij van 520 oogstrijpe hennepplanten ontruimd. De bewoner is aangehouden en na verhoor en opmaken van proces-verbaal inmiddels weer in vrijheid gesteld. Even later werd een kleine kwekerij van 20 nagenoeg oogstrijpe planten ontdekt in een woning aan de Deldensestraat. Hier was niemand aanwezig.

Vanmiddag werd een kwekerij van ongeveer 250 a 300 hennepplanten aangetroffen in een woning aan de President Kennedystraat in Sint Maartensdijk. Ook hier was niemand aanwezig.

In de woningen in Tholen en Sint Philipsland werden ook dure goederen in beslag genomen zoals enkele televisies. In alle vier de gevallen werd de stroom, die nodig was voor de kwekerij, buiten de meter om afgenomen. Delta zal aangifte doen van diefstal stroom.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse (18-1-2013 om 17:11)
Wat een ongelovige onzin V.beveren. Wat heeft dat nu weer met geloof te maken? Zo zielig!
Zeeuwse (18-1-2013 om 09:36)
@ Andre, wat een stomme opmerking!! Dan ga je maar werken zoals het hoort! En niet met de smoes aankomen dat er geen werk is, als je wilt werken, kun je werken. Er is GEEN enkel excuus om je in te laten met die rotzooi. Bij sommige mensen is de trots ook zo ver te zoeken, BAH!
Insider (18-1-2013 om 09:17)
@V.beveren: De laatste 9 ruimingen betrof personen die niet uit Tholen komen en zeker niet gelovig zijn. De wat afgelegen kernen op Tholen lijken al langere tijd door woningcorporatie Stadlander te worden gebruikt als "afvoerputje" voor gajes dat in o.a. Bergen op Zoom en omg. niet meer welkom is.
Harm (17-1-2013 om 17:54)
Degene die het nu nog doen zijn grote jongens en dommerikken grote jongens worden zelden gepakt zij hebben simpelweg een geluidsarme aggregaat en leven zolang ze draaien een normaal leven zonder luxe De dommerikken zijn de kleine jongens die illegaal aftappen en boven hun stand leven
Theo (17-1-2013 om 09:11)
Wat een onzin Andre, lekker makkelijk om gelijk naar de regering te wijzen. Er zijn genoeg mensen die arm zijn en wel op het rechte pad blijven. Het zal zeker niet makkelijk zijn en ik heb respect voor deze mensen. Eigen verantwoordelijkheid nemen en niet gaan huilen dat je zo zielig bent.
Gedupeerde (17-1-2013 om 08:17)
Tuurlijk praat het maar goed, tot 1 van je kinderen in dat smerige milieu terecht komt en er zo veel kapot gemaakt word dat bijna niet te herstellen valt op verschillende manieren. dan praat je wel annders want zo onschuldig is het allemaal niet weet ik helaas uit eigen ervaring.
Cookie-instellingen beheren