Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Auto in de sloot bij Grijpskerke

Toegevoegd: 20-01-2013, 08.18 uur
Het eenzijdige ongeluk bij Grijpskerke. Het eenzijdige ongeluk bij Grijpskerke. Het eenzijdige ongeluk bij Grijpskerke.
Het eenzijdige ongeluk bij Grijpskerke.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
GRIJPSKERKE - De hulpdiensten zijn zondagmorgen opgeroepen voor een eenzijdig ongeluk bij Grijpskerke. 


Rond 07.20 uur raakte een automobilist door de gladheid van de weg en kwam in een sloot tot stilstand. Het ongeval vond plaats op de Middelburgseweg, net voor Grijpskerke. In eerste instantie was het niet duidelijk of de inzittende zelfstandig uit de auto konden komen. Hiervoor is de brandweer met diverse voertuigen uitgerukt.

Bij aankomst van de ambulance bleek dat de hulp van de brandweer niet nodig was. Door de ambulance is één slachtoffer met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. 

Op de Walcherseweg liggen veel sneeuwduinen. Door de wegbeheerder is eerder vannacht al een snelheidsbeperking ingesteld van 30 km/u vanwege de extreme hoeveelheid sneeuw die de weg opwaait. De politie heeft vanwege de veiligheid de weg tijdens het ongeluk volledig afgesloten voor het verkeer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leo (24-1-2013 om 09:12)
Ik ben afgelopen maandag al om 3 uur vertrokken naar mijn werk. 's Nachts overal strooiers en schuivers bezig. Maar als er geen verkeer is, wordt het zout niet ingereden en doet het niet veel.. Het effect komt pas als er verkeer op de weg komt. Die mannen doen hun best. GOED WERK MANNEN!
Sneeuwpop (21-1-2013 om 18:35)
Respect voor de sneeuwschuivers / zout stooiers. Ik heb al heel wat wegen en weggetjes gezien op walcheren de afgelopen dagen, en er is best goed door te komen. Met een grote auto met winterbanden, dat dan weer wel.
Adrie (21-1-2013 om 16:17)
Nederland is niet winterproof want alles moet gewoon in de zelfde tijd als in de zomer.zo moet een vrachtwagen dezelfde kilometers rijden in dezelfde tijd en moet de postbode net zoveel adressen doen als met mooi weer en de aandeelhouders spreken dan van een slecht beursjaar ipv een strenge winter
Elza (21-1-2013 om 10:16)
Niet te min praten over een kleine auto met zomerbanden. Je kan in de duurste auto met winterbanden dit ook zomaar hebben. Je hebt winterbanden onder je auto, maar je bent nog geen god. Winterbanden is makkelijk bij het wegrijden, maar als het glad is doen die banden ook niks meer.
Helena (21-1-2013 om 01:42)
Ja ikke dat makkelijk praten als je niet durf of kan rijden blijf dan thuis Ik denk niet dat mijn baas blij is als ik zeg och blijf dagje thuis met dit weer er zijn mensen die moeten naar hun werk he en openbaar vervoer is soms geen optie
Mia (21-1-2013 om 01:30)
Mijn ventje is al de hele dag en inmiddels ws ook de hele nacht in touw om iedereen veilig de weg op te kunnen laten gaan.Klaag dus niet hier, maar doe het op de plek waar je moet klagen.Wees blij dat er zoveel mensen zijn die dit werk nog even doen, als ze er niet waren was het veel gekker geweest
Cookie-instellingen beheren