Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer tasjesroof in Vlissingen

Toegevoegd: 22-01-2013, 13.33 uur
Door: Veerle van Iren
VLISSINGEN - Voor de tweede keer in één week tijd is op De Cirkel in Vlissingen een vrouw beroofd van haar tas. Maandagavond werd een 66-jarige vrouw beroofd. Donderdag werd al een 27-jarige vrouw het slachtoffer.

De 66-jarige vrouw liep rond 18.30 uur op straat. Zij hoorde iemand achter zich aan komen rennen en voelde ineens dat er hard aan haar tas gerukt werd. De vrouw hield de tas goed vast en de jongeman rende vervolgens door. Toen er een tweede jongen langs haar heen rende en eveneens hard aan haar tas trok, kwam de vrouw ten val en moest zij alsnog haar tas loslaten.


De tweede jongen ging er rennend met de tas vandoor. De Vlissingse kwam hard op straat terecht en door de val liep zij licht letsel op aan haar arm, hand en knie. In de tas zaten wat persoonlijke spullen en een portemonnee met een heel klein geldbedrag.

De beide jongens waren ongeveer 20 jaar oud en droegen allebei een grijze muts, een donkere jas en een grijze trainingsbroek. De één was blank en de ander licht getint. Getuigen kunnen zich melden bij de politie in Vlissingen.
 
Zie ook:
- Vrouw beroofd van tas Vlissingen (18-01-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michieltjes (23-1-2013 om 09:20)
@aart. Natuurlijke hebben deze gasten niets te doen. Ze zijn te lui om met hun handen werken. Dit is veel gemakklijker om aan geld te komen. Maar ze zijn te laf om te zeggen dat ze het hebben gedaan en naar de politie te stappen. Stelletje watterige nietsnutten.
V,beveren (23-1-2013 om 08:21)
Veilig vlissingen is niet meer de meeste overvallen in zeeland is JUIST in vlissingen ,er word veel te weinig gestraft en te licht ,zoals mensen als pietje moeten ze weren......
Pietje (22-1-2013 om 19:11)
Zonde voor het vrouwtje, maar in het veilige vlissingen weer een ster minder
Tonia (22-1-2013 om 16:31)
Wat een helden! Het wordt voor vrouwen dus gevaarlijk een tas bij zich te dragen.
Edj (22-1-2013 om 14:26)
Dat men eerst de daders moet hebben alvorens ze te kunnen berechten begrijp ík nog wel; wat ik niet begrijp is dat zulks niet onder 'poging tot zware mishandeling' valt; mits waargebeurt.
Aart (22-1-2013 om 13:54)
Hebben die gasten niets anders te doen??
Cookie-instellingen beheren