Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
111 files van totaal 404 km

Moord Galgenveld in Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 02-11-2003, 17.58 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

HULST - De regiopolitie Zeeland vraagt maandagavond 3 november 2003 de medewerking van het tv-publiek van het AVRO-programma "Opsporing Verzocht" om de moord in Hulst op te lossen.

 

Op donderdag 30 oktober jongstleden vond een voorbijganger aan het Galgenveld in Hulst het lichaam van een tot nu toe onbekende man. Sectie heeft vrijdag uitgewezen dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

 

Door de uitzending hoopt de Zeeuwse politie meer te weten te komen over de identiteit van de gevonden man. In België wordt overigens een politiebericht uitgezonden waarin gevraagd wordt of mensen in België meer weten over de identiteit van de man.

 

Overigens deed de Zeeuwse politie op maandag 27 oktober j.l. ook al een oproep in het tv-programma, toen wilde de Zeeuwse politie meer weten over de dader van een woninginbraak in Waarde. Toen kwamen 8 tips binnen.

 
Het programma Opsporing Verzocht wordt maandag 3 november uitgezonden op Nederland 1 tussen 19.30 en 20.00 uur en tussen 22.00 en 22.30 uur. Dinsdagmiddag wordt het programma rond 13:15 uur herhaald.

 

Zie ook: ons item van 30-10-2003

Zie ook: ons item van 04-11-2003


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren