Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 23 km

Militair opgepakt na mishandeling portier

Toegevoegd: 25-01-2013, 12.55 uur
Door: Veerle van Iren
MIDDELBURG - Een 23-jarige militair uit Oud-Vossemeer is in de nacht van donderdag 24 op vrijdag 25 januari in de Arnhemse binnenstad aangehouden wegens mishandeling. De man zou een portier van een horecazaak hebben geslagen.


Aanleiding tot de mishandeling zou het wangedrag van de militair zijn geweest in een horecazaak aan de Korenmarkt. De portier zette de man vervolgens de zaak uit waarna de man uit Oud-Vossemeer de portier in het gezicht sloeg.

Bij de daarop volgende woordenwisseling grepen gewaarschuwde agenten in en werd de man aangehouden. Omdat hij militair bleek te zijn is hij voor verder onderzoek overgedragen aan de Koninklijke Marechaussee.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joop! (26-1-2013 om 08:15)
Waarom er speciaal bij staat wat zijn beroep is ? misschien omdat hij militair is en dus getrained (zou moeten zijn) is voor het toepassen van geweld ? een bakker of fietsenmaker is hierin natuurlijk geen proffesional, maar een militair wel. (of zou moeten zijn dan) oneervol ontslag dus !!!.
Marco (25-1-2013 om 19:10)
SCHANDE!!!! Als rode baret heb je een voorbeeldfunctie!!....Baret afpakken en buitenzetten....einde discussie!....
Susanne (25-1-2013 om 17:37)
Oei, dat is niet heel slim van de militair. Gok dat dit naast de strafrechtelijke vervolging nog meer consequenties voor hem zal hebben.
Marinade (25-1-2013 om 17:28)
Dat wordt straks met die nieuwe kazerne nog gezellig in zeeland.
Een militiar (25-1-2013 om 15:44)
Ik praat dit zeker helemaal niet goed, maar als het de bakker is uit Goes of een visser uit Yerseke zetten jullie het er dan ook bij? Dit drukt weer zo'n stempel op ons die helemaal niet nodig is.
SlowRider (25-1-2013 om 14:30)
Einde carriere...stoere jongen hoor !
Cookie-instellingen beheren