Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 241 km

Buschauffeur geslagen door jongeren

Toegevoegd: 25-01-2013, 17.49 uur
Door: Manfred Berrevoets

SINT MAARTENSDIJK - Bij de bushalte van Sint Maartensdijk is donderdag tussen 18.00 en 18.30 uur een 33-jarige buschauffeur uit de gemeente Tholen door enkele jeugdige passagiers mishandeld. 


In de bus, die reed vanaf de richting Bergen op Zoom naar Tholen vielen enkele jongens meisjes lastig. De buschauffeur zei daar iets en bij de bushalte op de Provincialeweg bij Sint Maartensdijk kwam het tot een woordenwisseling tussen de chauffeur en de jongens.

Er ontstond daarna buiten een handgemeen waarbij de buschauffeur geslagen werd. De man liep letsel op in zijn gezicht, maar kon daarna wel gewoon zijn rit afmaken.

De politie zoekt nog mensen die getuige zijn geweest van deze mishandeling. Zij worden verzocht te bellen naar 0900-8844. Er zijn al enkele getuigen gehoord, maar de politie vermoedt dat er nog meer mensen iets gezien en gehoord hebben van wat er op dat moment gebeurde bij de bushalte. Getuigen die inmiddels een verklaring hebben afgelegd bij de politie hoeven niet meer te reageren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Schaamrood (26-1-2013 om 12:27)
Ons dorp gaat idd met reuzensprongen achteruit. De na een fusie zogenaamd zo "betrokken" woningcorp. Stadlander stopt onder de vlag van de leegstandswet allemaal tuig (uit heel NL!) in de al lang leegstaande achterstandsstraatjes. Google op drugs, inbraak, diefstal, Sint Maartensdijk en schrik niet!
Buspassagier (26-1-2013 om 10:16)
Met foto, naam en toenaam op Facebook, Twitter etc. zetten.
Erik (26-1-2013 om 08:45)
Een taakstraf ? Kom nou, veel te soft voor dit tuig. Stuur maar een maand of zo naar het korps Mariniers. Als ze zo "stoer" zijn om iemand te mishandelen dan kunnen ze een KEIHARDE aanpak door echte mannen ook wel aan. Geen pardon voor die hufters! Hun advocaat het er niet mee eens? dan 2 maanden!
Joop ! (26-1-2013 om 08:34)
@ jaap v strien. dat staat er toch ? de bus van bergen op zoom naar tholen.
Maja (26-1-2013 om 08:32)
Gewoon een vervoerssverbod. Tholen is kwetsbaar gebied, dus dat wordt fietsen, brommen of gebracht worden door de ouders. Laat het kind,onder begeleiding van de ouders, een taakstraf uitvoeren in de bus. De ouders worden dan ook getroffen. Die gaan misschien hun kroos tot de orde roepen.
Renata (25-1-2013 om 22:26)
Wat erg, krijgen we dit soort tuig ook al in Zeeland? Je mag tegenwoordig nog niks meer zeggen.
Cookie-instellingen beheren