Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 32 km

Paard en trailer gestolen in Rilland

Toegevoegd: 01-02-2013, 13.27 uur
Door: Veerle van Iren
RILLAND - Tussen dinsdagochtend 11.00 uur en dinsdagavond 23.00 uur zijn bij een stal aan de Bathseweg in Rilland een paard en paardentrailer gestolen.

Het gaat om een voskleurige merrie met drie witte voeten en een witte bles van het ras KWPN (Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland). Het paard is vervoerd in de trailer die tevens is weggenomen bij de stal aan de Bathseweg in Rilland. Het gaat om een zilvergrijze I for Williams trailer met kenteken 48-WB-NL.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (2-2-2013 om 19:42)
Misschien was die paard wel van hem, er is iets gebeurd maar ik zou het niet weten, paard en trailer zijn iedergeval weer terecht.... ze zijn nog met de zaak bezig. Ga niet gelijk zeggen dat het een dief is als jullie niet eens weten wat....
Bdds (2-2-2013 om 19:16)
Vanaf dag 1 was al.bekend dat het paard was gestolen door haar ex man.. En dat komt nu pas boven water..
Beer (2-2-2013 om 18:17)
Ik hoop dat een hengst is waarvan hij een beurt krijgt dat ie 3 weken niet normaal kan zitten !!!!!! Problemen hoe erg ook,speel je niet uit via welk dier hoedan ook !! Probeer het dan anders op te lossen. Succes Beer.
Petra (2-2-2013 om 17:16)
De trailer zou me dan even boeien als het paard maar bij de eigenaar terug komt...niemand heeft het recht aan een andermans goederen laat staan beesten te komen. vreselijk
J. (2-2-2013 om 14:05)
Waarom kunnen we nou niet gewoon van andermans spullen afblijven... Hopelijk is het paard snel terug bij de eigenaar!
Bep (2-2-2013 om 09:35)
Ook de dieren daar zou een soort van gps op of aan moeten kunnen zitten zodat als je beest gejat wordt je hem kan volgen via de sateliet, net als bij de dure auto merken. Misschien wel duur maar toch. Hoop dan ook dat het paard weer snel terug is. Veel sterkte.
Cookie-instellingen beheren