Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Aanhouding wegens poging tot inbraak

Toegevoegd: 01-02-2013, 16.40 uur
Door: Veerle van Iren
TERHOLE - Vanochtend om ongeveer 11.30 uur is een 36-jarige man uit Hulst aangehouden vanwege zijn vermeende betrokkenheid bij een woninginbraak in Terhole even tevoren.


Door een getuige was naar de eigenaar van een woning aan de Hulsterweg in Terhole gebeld. De getuige had namelijk glasgerinkel gehoord en had het vermoeden dat er werd ingebroken. De eigenaar van de woning is direct gaan kijken en trof een man aan op zijn erf met een onduidelijk verhaal. De man ging er vandoor en de huiseigenaar heeft de politie gebeld.

Na het doorgeven van het signalement is de politie in omgeving gaan zoeken. Even later werd de man aangetroffen op de Hulderseweg in Hulst. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. In eerste instantie ontkende hij de betrokkenheid bij de inbraak, maar enige tijd later verklaarde hij toch een ruit in te hebben geslagen.

De aangehouden verdachte had een tang bij zich, deze is in beslag genomen. Omdat er schoenafdrukken in de tuin werden gevonden, zijn de schoenen van de verdachte ook in beslag genomen. Die worden onderzocht door de technische recherche. De recherche is bezig te onderzoeken of de afdrukken overeen komen met de schoenen van de verdachte.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hulsternaar.. (2-2-2013 om 13:58)
Goed gewerkt allemaal... zo zie je, samen zijn we sterk, we moeten het met elkaar doen...... Mijn complimenten..
Cookie-instellingen beheren