Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Verschillende inbraken en diefstal

Toegevoegd: 06-02-2013, 16.21 uur
Door: Veerle van Iren
MIDDELBURG - Tussen maandag en woensdag zijn er verschillende inbraken gepleegd. Dit gebeurde in woningen in Burgh-Haamstede en Zuiddorpe en in een winkel in Vlissingen.


In Burgh-Haamstede werd maandag tussen 09.30 en 21.00 uur ingebroken in een woning aan de Haeskenshof. Er is een raam opengebroken om binnen te komen. Daarna werd de woning doorzocht. Uit de woning werden sieraden en oude munten gestolen. De waarde van de voorwerpen is niet bekend.

In Zuiddorpe is dinsdag tussen 16.00 en 20.00 uur ingebroken in een woning in de Boekweitstraat. Hier werd ook een raam opengebroken om binnen te komen. Uit de woning werden sieraden met onbekende waarde en enkele honderden euro's gestolen.

In de nacht van dinsdag op woendsag werd ingebroken in een winkel in de Hobeinstraat in Vlissingen. Nadat men door een raampje de winkel was binnengekomen werden een paar honderd euro, vlees, bonen en frisdrank gestolen. Verder mist de winkelier ook nog enkele tientallen prepaid telefoonkaarten en een valsgelddetector.

        


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren