Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Cassette met sieraden gestolen

Toegevoegd: 06-02-2013, 16.38 uur
Door: Veerle van Iren
GOES - Vanmiddag werd op de Grote Markt in Goes een cassette met sieraden gestolen vanuit een marktkraam.

Omstreeks 15.30 uur kwamen bij een marktkraam op de Grote Markt twee mannen. De kraam werd bemand door een 60-jarige vrouw uit Goes. Eén van de mannen hield de vrouw aan de praat terwijl de ander een cassette met gouden en zilveren ringen pakte en ermee wegliep in de richting van de Vlasmarkt. De andere man ging er even later ook vandoor.


Het gaat om ongeveer 50 à 60 gouden en een paar zilveren ringen. De ringen hebben een gezamenlijke waarde van enkele duizenden euro's. De cassette werd later op de middag leeg teruggevonden in een kliko bij een winkelpand aan de Kolveniershof.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Stanley (7-2-2013 om 12:11)
Ik vind het er onwaarschijnlijk dat gouden ringen zomaar te graai liggen op de markt. dus wat waarschijnlijker is is dat dit in scene is gezet met medewerking van de verkoopster en dat het om nep gouden ringen gaat die bij de verzekering als 25 karaat worden gedeclareerd. of men kan domheid claimen.
Veer (6-2-2013 om 21:36)
Gouden ringen op de markt?? Beetje riskant lijkt me, bij de juwelier ligt het ook in de vitrine en niet zomaar open en bloot, beetje dom!
? (6-2-2013 om 20:00)
In de tijd waar men niet eens meer met enkele sieraden over straat kan omdat het dan van je nek getrokken wordt vraag ik me af waarom er dan hele cassette's met voor duizenden euro's juwelen in een sjofel marktkraampje bewaakt door een enkele bejaarde wel zou moeten kunnen ?
Zelle (6-2-2013 om 19:57)
Vreemd, er hangen toch tientallen camera's op de Grote Markt? Heeft de Politie daar niet op gekeken dan? Ik neem aan dat de vrouw toch wel een beschrijving kan geven en het redelijk opvalt als iemand ringen onder z'n jas stopt o.i.d. op de Vlasmarkt hangen immers ook camera's...
Nn (6-2-2013 om 19:45)
Het zal je spullen maar zijn. Ookop de markt kun je niet meer fatsoenlijk je spullen verkopen .Ik hoop dat ze de daders snel zullen vinden .sterkte voor de mevrouw
Anoniem (6-2-2013 om 19:11)
Signalement? Wat voor ringen? Wel handig als dat er bij zou staan.. Zo wordt de zoektocht natuurlijk ook niet makkelijker!
Cookie-instellingen beheren