Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhouding bedreiging met (nep)vuurwapen

Toegevoegd: 08-02-2013, 12.09 uur
Door: Veerle van Iren
TERNEUZEN - Donderdagavond om ongeveer 22.00 uur is een 33-jarige man uit Terneuzen aangehouden in een woning aan de Azaleastraat in zijn woonplaats Terneuzen. De man wordt ervan verdacht een 26-jarige plaatsgenote bedreigd te hebben.


De 26-jarige Terneuzense vrouw was rond 20.45 uur in een woning aan de Van Bovenstraat in Terneuzen, toen er werd aangebeld door de verdachte. Volgens de vrouw bedreigde hij haar met een vuurwapen. Zij heeft ook aangifte gedaan van bedreiging en agenten zijn op zoek gegaan naar de verdachte (een bekende van de vrouw).

De politie trof de man aan in de woning waar hij is aangehouden, in de Azaleastraat in Terneuzen. De verdachte is overgebracht naar een politiecel in Torentijd. In de woning werd een nepvuurwapen aangetroffen en in beslag genomen. Agenten zijn een onderzoek gestart en op dit moment wordt van de verdachte een verklaring opgenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijke/axel (9-2-2013 om 15:38)
Jan@ moet je zelf niet ff naar de doktor of heb je er al ietsvoor .je heb volgens mij last van hoogmoedswaanzin /ego/illusie waar haal je het toch vandaan?maar goed dat het een nepwapen was
Jan (9-2-2013 om 11:37)
Wat een kansloos figuur zeg een vrouw bedreigen. En wat hem helemaal een kneus maakt is dat hij het met een neppert doet. Dit soort mensen hebben een ego dat hun in de weg zit. Je ego is een illusie pannenkoek.
Cookie-instellingen beheren